AlzaBoxy Q1 Shop roku

Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE

Termékkatalógus
Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE
4,8 20 értékelés
Tablet - 10,1"-os 2560 × 1600 IPS kijelző, 1,8 GHz-es Snapdragon 652, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3G, 4G/LTE, 13 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, akár 18 óra akkumulátor üzemidő, 637g, USB-C, Android 7.1 Nougat
Kód:  NT211q5 Termékszám:  ZA1R0055CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE

Köszönj el TV-készülékedtől! A Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE egy olyan készülék, amely akár a televíziót is helyettesítheti. Egyedülálló funkciói már első látásra el fognak kápráztatni: gyönyörű kijelző, erőteljes hardver, magával ragadó hangzású JBL hangszórók. A készülék sok órán át szórakoztathat akár egyetlen töltés után is hála az akkumulátor hosszú élettartamának. Nézd kényelmesen kasszasiker filmjeit és sorozatait interneten többféle felhasználási módban: álló, döntött, kézi és függő mód.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű, gazdag hangzás
  • 4G / LTE támogatás
  • Kiváló kijelző
  • Négy felhasználási mód
  • Nagy kapacitású akkumulátor, hosszú használati idő
  • Kiváló mechanikai ellenállás

Maximális kényelem

Feledkezz bele a multimédia világába és élvezze kedvenc videóit és filmjeit éles, tiszta képpel a szélesvásznú qHD felbontású 10.1 hüvelykes IPS kijelzőn. Az IPS kijelző bármilyen szögből és bármilyen környező fényviszonyok között éles és világos látványt biztosít. A négy beépített hangszóró, valamint a Dolby Atmos technológia tiszta és dinamikus hangélményt nyújt.

A tablet 9300 mAh méretű, kimagasló akkumulátor-élettartamának köszönhetően hosszan tartó használatot is bír - a készülék egyetlen töltéssel akár 18 órán át is élvezhető (az internetet használva, videókat nézve). A 64GB-os memóriakapacitás kibővíthető egy microSD memóriakártyával egészen 128GB-ig.

Vonzó design

A kényelmes tapintású műbőr felületkiképzés, valamint a tartós fémből készült váz innovatív megjelenést kölcsönöz a Yoga Tab 3 Plus LTE tabletnek. Az IP51-tanúsítvány garantálja a cseppállóságot. A Lenovo Media Cast vezeték nélküli technológia segítségével bármit kivetíthet nagy képernyős TV-re. A tablet 2db webkamerája 5 és 13 megapixeles felbontásban működik.

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ