A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Lenovo Yoga Tablet Plus 3

Termékkatalógus
Lenovo Yoga Tablet Plus 3
4,9 12 értékelés
Tablet - Qualcomm Snapdragon Octa Core 652 processzor, 10.1" 2560x1600 IPS érintőképernyő, 3GB RAM, 32GB eMMC, GPS, WiFi, Micro USB, akár 128GB microSDXC, 5 MPx+13 MPx webkamera, JBL hangszórók, 9300mAh akkumulátor, Android 6 operációs rendszer
Kód:  NT211p3 Termékszám:  ZA1N0025CZ Gyártó honlapja:

Lenovo Yoga Tablet Plus 3

Mondjon búcsút a televízió. Tablet Lenovo Yoga Tablet Plus 3 egy olyan eszköz, amely helyettesítheti a TV. Kiemelkedő funkciók formájában a felső kijelzőn, erős hardver, nagy hangszórók   JBL   akkor lenyűgözte az első ismerős. Hála a nagy akkumulátor élettartamát egyetlen feltöltéssel képes leszel élvezni a folyamatos szórakozás több órán át.Maximum kényelmes nézéséhez kedvenc kasszasiker filmeket vagy videókat az interneten biztosítja, hogy képesek a tablettát 4 mód - Build, Hold, csepp, és tarts.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló gazdag hangzás
  • Kiváló dolgozó kijelző
  • Négy használati módok
  • Nagy kapacitású akkumulátor hosszú akkumulátor-élettartammal
  • Kiváló mechanikai ellenállás

maximális kényelmet

QHD IPS szélesvásznú kijelző átlója 10,1 "néző vagy a világ multimédia is, és élvezni a legjobb videók és filmek éles, tiszta képet. IPS technológia biztosítja a nagy képet, amely biztosítja minden szögben és ellenőrzési feltételeket, még közvetlen napfényben. Ezt egészíti ki a négy beépített hangszórók Dolby Atmos a tökéletes tiszta és dinamikus hangzás.

Hogy élvezze a tökéletes hosszú kényeztetés, a tabletta fel van szerelve egy nagy kapacitású akkumulátor 9300 mAh méret - egyetlen feltöltéssel könnyen megbirkózni akár 18 óra működés (szörfözés a weben, videózás). Hála USB "On the Go" válik a tablet ugyanakkor PowerBank - így a feltöltés más eszközökkel, például. mobiltelefonok. Az adatok tárolási kapacitása 32 GB, és tovább lehet hosszabbítani microSD memóriakártya, amelynek kapacitása 128 gigabájt

vonzó design

Innovatív kialakítás Jóga Tab 3 Plus teljesen rabul ejti és tartós fém alváz felületképzéshez utánzó bőr és prémium állni. IP51 tanúsítvány garantálja ellenállás átterjedni. Lenovo Technology Media Cast vezeték nélküli streaming média a nagy képernyős TV. Ott is egy pár webkamerákat felbontása 13 megapixel és az 5. 

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga Tablet Plus 3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 3 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga Tablet 3 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet Plus 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet Plus 3.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ