30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Lenovo Yoga Tablet Plus 3 LTE

Termékkatalógus
Lenovo Yoga Tablet Plus 3 LTE
4,4 7 értékelés
Tablet - Qualcomm Snapdragon Octa Core 652 processzor, 10,1" 2560x1600 IPS érintőképernyő, 3GB RAM, eMMC 32GB, GPS, WiFi, LTE (4G) modem, micro USB, akár 128GB microSDXC, 5 MP + 13 MP kamera, JBL hangszóró, 9300mAh akkumulátor, Android 6 operációs rendszer
Kód:  NT211p9 Termékszám:  ZA1R0008CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga Tablet Plus 3 LTE

Köszönjön el TV-készülékétől. És ugyanezzel a lendülettel üdvözölje a tökéletes szórakozási élményt kínáló Yoga Tab 3 Plus tabletet. A szemet kápráztató kijelző kiválóan alkalmas a kedvenc sorozatainak és műsorainak a megtekintésére, legyen akár az irodában, vagy akár otthon, a konyhájában. Nagyteljesítményű hangszórói igazán magukkal ragadó hangélményt nyújtanak. Ráadásul a legjobb, hogy kedvenc videóit bármilyen felületre kivetítheti, akár egy moziban. Vajon a TV-készüléke is képes erre?

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló gazdag hangzás
  • Kiváló kijelző
  • Nagy kapacitású akkumulátor, hosszú akkumulátor-élettartammal
  • Kiváló mechanikai ellenállás

Maximális kényelem

Élvezze a legjobb videókat és filmeket a 10,1" széles qHD IPS képernyőn, amely tökéltes multimédiás élményt nyújt. Ezt egészíti ki a négy beépített Dolby Atmos hangszóró a tiszta és dinamikus hangzás érdekében.

A Yoga Tablet 3 Plus táblagép kimagasló akkumulátor-élettartamának köszönhetően hosszan tartó használatot is bír. A készülék egyetlen töltéssel akár 18 órán át is használható. Az akkumulátor valójában annyira erős, hogy a készülékhez tartozó, útközbeni töltést biztosító („On the Go”), USB-s hordozható telep (powerbank) segítségével akár a többi készülékét is feltöltheti a tabletje akkumulátoráról.

A kényelmes tapintású műbőr felületkiképzés, valamint a váz fémből készült, tartós alkatrészei elegáns megjelenést kölcsönöznek a Yoga Tab 3 Plus táblagépnek. A tartósság azonban nemcsak a minőségi anyagoknak köszönhető, hiszen a Yoga Tab 3 Pro cseppállóságot biztosító IP21-tanúsítvánnyal is rendelkezik. Így többé nem kell félnie a víztől!

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga Tablet Plus 3 LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet Plus 3 LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet Plus 3 LTE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ