A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Lépésszámlálók Szigetszentmiklós

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Xiaomi
(2)
Ezen az oldalon a(z) Lépésszámlálók kategóriába tartozó termékeket találsz, amelyek Szigetszentmiklós üzletünkben vannak raktáron.
Időt és pénzt takaríthatsz meg, ha a kiszállítás helyett a személyes átvételt választod. Az összes termék megvásárolható webáruházunkban és az Alza mobilalkalmazásában. A mobilalkalmazás ráadásul ki is állja a sort helyetted, így a megrendelésed budapesti bemutatótermünkben rendszerint 5 percen belül át is veheted.
Válassz boltot vagy települést
2 termék
4,6 242×
Xiaomi Smart Band 7
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, egyedi számlapok, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 360 óra, TPU tok
Leárazás -9 %
13 590 Ft 14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000a
4,5 44×
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, vezeték nélküli töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIRedS2b1

Lépésszámlálók Szigetszentmiklós

A(z) Lépésszámlálók kategória termékei az alábbi városokban, az alábbi üzleteinkben vannak raktáron

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ