30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

LES ARTISTES A-3015 Zöld 330ml

Termékkatalógus
LES ARTISTES A-3015 Zöld 330ml
Thermo bögre - Intelligens BÖGRE utazáshoz, 330 ml, meleg és hideg italokhoz egyaránt, BPA-mentes, külső teste átlátszó polipropilén, csőrös bögre, hőmérséklet-jelzés a bögrén, ha az ital forró - egy kör szimbólumban + 55 ° C / + 131 ° F figyelmeztető jelzés. A hőmérséklet csökkenésekor a figyelmeztető jel eltűnik. A beletöltött italt 4 órán át melegen tartja.
Kód:  LESART009 Termékszám:  LES ARTISTES A-3015

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LES ARTISTES A-3015 Zöld 330ml

A francia LES ARTISTES PARIS márka thermo bögréje 330 ml-es, így belefér akár egy bögrényi is a kedvenc teádból vagy kávédból, amit bárhová magaddal vihetsz. A bögre akár négy órán át melegen tartja az innivalót. Ez a modell vidám zöld színű, és a külső teste átlátszó polipropilénből készült. Minden bizonnyal értékelni fogod különösen utazás, sportolás, de munka vagy iskola közben is. Ha sokszor úgy tűnik, hogy a régi termoszod fölöslegesen nagy, akkor ez a termék ideális a számodra. 

A LES ARTISTES A-3015 thermo bögre fő előnyei

  • Egy thermo bögre utazáshoz, amely meleg és hideg italokhoz egyaránt alkalmas
  • Hőmérsékleti mutató 55 °C fölött
  • 100% -os hermetikus fedél - az ital soha nem fog szivárogni vagy kifolyni
  • A thermo bögre akár 4 órán át melegen tartja az innivalót
  • Széles nyakkal a bögre könnyű feltöltéséhez és tisztításához
  • Billenő ivórésszel sportolás és vezetés közben, vagy gyermekek számára
  • BPA mentes - egészségileg nem káros anyagokból készült (kisgyermekek számára is alkalmas)

Sokoldalú és praktikus

A thermo bögrét egész évben kihasználhatod, hiszen egyaránt alkalmas meleg és hideg italok tárolására is. A hermetikus fedélnek köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a bögre tartalma kifolyik, és akár horizontális helyzetben is szállíthatod. Ez a modell a többivel szemben praktikus hőmérséklet-jelzővel is rendelkezik - ha az italod túl forró, akkor a +55 °C-os szimbólum jelenik meg rajta (alacsonyabb hőmérsékleten ez a jelzés eltűnik), így soha nem fogod megégetni magad a forró teával vagy kávéval.

Paraméterek

Típus
Thermobögre Kész!
Űrtartalom
330 ml Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Szín
Zöld Kész!

Típus

Típus
Thermobögre Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
330 ml Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LES ARTISTES A-3015 Zöld 330ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LES ARTISTES Termohrnek 330ml Green A-3015. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LES ARTISTES A-3015 Green 330 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LES ARTISTES Thermosbecher A-3015 grün 330ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LES ARTISTES Thermosbecher A-3015 grün 330ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ