30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Ionizátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Légtisztító teljesítmény
5 m3/óra
800 m3/óra
-
Ajánlott szobaméret
12 m2
160 m2
-
Maximális zajszint
32 dB(A)
67 dB(A)
-
Funkciók
Levegő ionizálás
(90)
Időzítő
(59)
Automatikus üzemmód
(50)
Teljesítmény-szabályozás
(50)
Éjszakai mód
(47)
Szűrő típusa
HEPA
(76)
Szén
(48)
UV sugárzás
(28)
Antibakteriális
(23)
Katalitikus
(20)
Szűrés

Az ionizáló, más néven ionizátoros légtisztító, egyre népszerűbbé válik sok háztartásban és irodában világszerte, és ez egyértelmű okkal van így. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tisztább és egészségesebb levegőt lélegezzenek be a nem kívánt részecskék és allergének eltávolításával, és ami a legfontosabb, javítja a beltéri levegő minőségét. Olvass tovább, hogy megtudd, mire képes egy ionizáló készülék, és milyen alapvető paramétereket kell figyelembe venned, amikor választasz egyet.

Tovább

Ionizáló - a légtisztító technológia csodája

Az ionizáló felbecsülhetetlen értékű segédeszköz lehet, amely lehetővé teszi számodra, hogy tisztább levegőt lélegezz, különösen most, a növekvő környezeti problémák és a városok levegőminőségének romlása idején. Nézd meg az ionizáló jellemzőit, előnyeit és a legfontosabb paramétereket, amelyeket figyelembe kell venned, amikor kiválasztásra kerül az ionizáló készülék.

Hogyan működik az ionizáló készülék? Az elv egyszerű

A ionizáló készülék negatív ionokat (anionokat) hoz létre, amelyeket a levegőbe bocsát ki. Ezek a negatív töltésű ionok aztán vonzzák a levegőben lévő pozitív töltésű port, polleneket, füstöt és egyéb nemkívánatos részecskéket. Amint az ionok ezekhez a részecskékhez kapcsolódnak, a részecskék nehezebbé válnak, és a padlóra esnek, vagy az ionizáló készülék szűrője csapdába ejti őket. Az ionizáló készülék tehát nagyon jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Milyen előnyökkel jár?

  • Az ionizáló megkönnyíti a légzést, ami különösen előnyös a légzési problémákkal vagy allergiával küzdő emberek számára.
  • A kellemesebb légzésnek köszönhetően teljesítménynövekedést fogsz tapasztalni.
  • Egy ionizáló a fáradtságérzetet is csökkentheti, mivel szervezetünknek nem kell annyit küzdenie a levegőben lévő nem kívánt részecskékkel.
  • Jobb feltételeket biztosít a koncentrációhoz, ami pozitív hatással lehet a munkádra vagy a tanulmányaidra.

Hallottad, hogy a légtisztító ionizátor használata akár káros is lehet? A veszély elkerülhető

Bár a légtisztító ionizátor használatának számos előnye van, fontos felismerni és megérteni a használatával járó néhány lehetséges kockázatot is. Lényeges tehát a légtisztító ionizátor egészségre ártalmas hatása? Amikor bekapcsolódik egy légtisztító ionizátor, akkor valóban megnövekedhet a levegő ózonszintje. Ez azonban olyan elhanyagolható mennyiség, hogy nem kell aggódnod semmilyen komplikáció vagy egészségügyi probléma miatt, ha légtisztító ionizátor használata mellett döntesz.


ionizáló készülék infravörös szaunához
Ionizáló párásítóval

ionizáló készülék nyakra
Kompakt ionizáló

Hogyan választható ki a negatív ionos légtisztító helyesen és problémamentesen?

Az ionizátoros légtisztító számos műszaki specifikációval, paraméterrel és kiegészítő funkcióval rendelkezik. Az olyan paraméterek, mint a légteljesítmény, az ajánlott helyiségméret vagy a zajszint fontos szerepet játszanak az ionizáló hatékonyságának és alkalmiságának meghatározásában egy adott környezethez. A megalapozott és megfelelő döntés meghozatalához elengedhetetlen ezeknek a kulcsfontosságú paramétereknek a megértése.

Negatív ionos légtisztító - Mi a légteljesítmény?

Minden negatív ionos légtisztító rendelkezik egy bizonyos légteljesítménnyel, amelyet gyakran m³/óra egységben adnak meg, és amely meghatározza, hogy az ionizáló egy óra alatt mennyi levegőt képes megtisztítani. A kisebb, 3 m³/h teljesítményű negatív ionos légtisztító ideális kisebb helyiségekbe, például irodába vagy hálószobába. Ezzel szemben az akár 800 m³/h teljesítményű negatív ionos légtisztító sokkal nagyobb térben, például nagy nappaliban vagy konferenciateremben is képes a levegő tisztítására.

Mekkora teret tud megtisztítani egy ionizáló légtisztító?

Egy ionizáló légtisztító egy másik kritikus paraméter tekintetében is különbözhetnek egymástól, ami nem más, mint az ajánlott helyiségméret. A kisebb helyiségekbe tervezett ionizáló légtisztító ajánlott szobamérete körülbelül 12 m² lehet, míg a nagyobb és hatékonyabb készülékek akár 240 m²-es helyiségekbe is alkalmasak lehetnek.

Fontos, hogy olyan ionizáló készülék mellett dönts, amelynek ajánlott szobamérete megfelel az igényeidnek.

Az ionizátoros légtisztító használata sohasem zavarhat

Bár az ionizátoros légtisztító elsődleges célja a levegő tisztítása, fontos figyelembe venned azt is, hogy a készülék működés közben milyen zajt kelt. A zajszintet általában decibelben (dB) fejezik ki, és azt jelzi, hogy a készülék milyen hangosan működik. Bár a nagyobb teljesítményű ionizátoros légtisztító hangosabb lehet, a legkényelmesebb környezet elérése érdekében érdemes mérlegelned a teljesítmény és a zajszint közötti kompromisszumot.

Ismerd meg az ionizáló által kínált szűrőket

A legfontosabb mechanizmus a levegő ionizációja, amellyel az ionizáló készülék tisztítja a környezetet. Emellett azonban ez az ionizátoros légtisztító gyakran különböző szűrőket kombinál, hogy a szennyeződések leghatékonyabb eltávolítását érje el. Milyen szűrőkről van szó? Nézd meg őket részletesebben.

  • A HEPA szűrő (High Efficiency Particulate Air) képes a 0,3 mikrométeres és annál nagyobb részecskék 99,97%-át felfogni, ami a legtöbb allergént, például a polleneket, porszemcséket és a háziállatok szőrét is magában foglalja.
  • A szénszűrő aktív szénből készül, és ideális a szagok és bizonyos vegyi anyagok eltávolítására a levegőből.
  • Az UV-fény elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és egyéb mikroorganizmusokat, így nagyszerű választás olyan otthonokba, ahol a kórokozók eltávolítása áll a középpontban.
  • A porszűrő elengedhetetlen szűrő, amely a nagyobb részecskéket, például a port, a hajat és a polleneket tartja vissza.
  • A katalitikus szűrő a káros gáznemű anyagok eltávolítására szolgál egy fotokatalízisnek nevezett kémiai reakció révén.
  • A formaldehid szűrő eltávolítja a formaldehidet, ami egy olyan káros anyag, amely gyakran megtalálható az építő- és dekorációs anyagokban.
  • A részecskeszűrő a különböző méretű részecskéket és szennyeződéseket felfogó szűrők gyűjtőneve.

i

Autós ionizáló a tiszta levegő érdekében menet közben is

Az autós ionizáló kompakt, hatékony és úgy tervezték, hogy könnyen illeszkedjen az autó belső kialakításához, gyakran egyszerűen csatlakoztatható a szivargyújtóhoz. Az otthoni változatokhoz hasonlóan az autós ionizáló is negatív ionokat hoz létre, amelyek megkötik a levegőben lévő szennyeződéseket és részecskéket, így javítva a levegő minőségét az autóban.

Az ionizáló készülék hasznos funkciókkal is megörvendeztet

Az ionizáló ma már nem korlátozódik kizárólag a levegő tisztításának alapfunkciójára. A modern változatok gyakran számos további funkciót kínálnak, amelyek növelik használatuk kényelmét és rugalmasságát.

  • Az automatikus üzemmód és kikapcsolás az egyik ilyen funkció. Az ionizáló képes érzékelni a helyiség levegőminőségét, és ennek megfelelően beállítani a teljesítményét.
  • Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsad, mennyi ideig szeretnéd, hogy az ionizáló működjön. Ideális azok számára, akik a működést meghatározott időszakokra szeretnék korlátozni.
  • A világítás fényként szolgál, vagy kellemes hangulatot teremt a szobában.
  • Az éjszakai üzemmód lehetővé teszi, hogy a készülék halkabban működjön, és a világítást is tompítja, hogy ne zavarja az alvást.
  • A beépített légtisztító ionizátor segítségével ellátott párásító előnyös a száraz területeken vagy a téli hónapokban, amikor a fűtés kiszáríthatja a levegőt.
  • A telefonos csatlakoztathatóság lehetővé teszi az ionizáló készülék teljes irányítását távolról, kényelmesen a mobiltelefonodról.

Kíváncsi vagy, hogy mások szerint hogyan teljesít egy adott ionizáló? A vásárlói tapasztalatokért, amelyek nagyon hasznosak lehetnek a megfelelő választás meghozatalában, tekintsd meg az ionizátorok értékelését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tesla Smart Air Purifier Pro XL Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 510 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 61 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 67 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 71 × 46 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
112 990 Ft

2.
Tesla Smart Air Purifier Pro M Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 54 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
46 590 Ft

3.
ELIZ EAP 320 UV WIFI Szállításra kész 5 db
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítményfelvétel, 50 m² max. ajánlott szobaméret, 29 - 55 dB(A) zajszint, UV lámpa, HEPA, vírusölő, katalitikus, formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa és gyerekzár
99 000 Ft

Még több
90 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő
Légtisztító - 490 m³/h légtisztító teljesítmény, 50 W teljesítményfelvétel, 57 m² max. ajánlott szobaméret, 30,5 - 60 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: turbo üzemmód, állítható világítás, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, UV lámpa, digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 24,7 × 52 × 24,7 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
87 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SGR_APK500Wbun
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 33×
Tesla Smart Air Purifier Pro M
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 54 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
46 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV020
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 17×
Tesla Smart Air Purifier Pro XL
Légtisztító - 510 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 61 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 67 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 71 × 46 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
112 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV044
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Airbi SPACE WiFi
Légtisztító - 800 m³/h légtisztító teljesítmény, 85 W teljesítményfelvétel, 160 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 66 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 66,9 × 40 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
229 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AIRCV762
3,5 30×
JEC Air Purifier KJ100G-B
Légtisztító - 100 m³/h légtisztító teljesítmény, 25 W teljesítményfelvétel, 18 m² max. ajánlott szobaméret, 23 - 55 dB(A) zajszint, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, vírusölő, karbon, formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa és érintőpanel, méret: 33 × 19,8 × 19,8 cm (Ma×Sz×Mé)
9 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHSOU107b
4,5
AENO AP2S
Légtisztító - 370 m3/óra légtisztító teljesítmény, max. 45 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, hepa, előszűrő, uv lámpa és ion kazetta szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, éjszakai mód, gyermekzár, érintőpanel, mobil vezérlés és wi-fi, méretei: 590 × 384 × 100 mm (szé×ma×mé), falra akaszthatóság
85 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENCV782
4,2 15×
Tesla Smart Air Purifier Pro L
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 43 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 65 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel
Szuper ár
58 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV037
4,1 19×
Tesla Smart Air Purifier Mini
Légtisztító - 120 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 14 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 55 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 31 × 24,3 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
29 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESCV013
5,0
ELIZ EAP 320 UV WIFI
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítményfelvétel, 50 m² max. ajánlott szobaméret, 29 - 55 dB(A) zajszint, UV lámpa, HEPA, vírusölő, katalitikus, formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa és gyerekzár
99 000 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELICV477
Tesla Smart Air Purifier S200W - Légtisztító Típusok
5,0
Tesla Smart Air Purifier S200W
Légtisztító - szobaméret 28 m², CADR 230 m³/h, zajszint 22-46,5 dB, fogyasztás 50W, ionizáció, levegőminőség érzékelő, szűrőcsere emlékeztető, időzítő, éjszakai üzemmód, kijelző, UV lámpa, 3in1 szűrő
67 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEScs50
4,7 66×
ROHNSON R-9600
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 29 - 48 dB(A) zajszint, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, katalitikus, formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa és gyerekzár, méret: 65 × 36 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)
66 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHCV001
Tesla Smart Air Purifier S300W - Légtisztító Típusok
5,0
Tesla Smart Air Purifier S300W
Légtisztító - szobaméret 36 m², CADR 300 m³/h, zajszint 22-52 dB, fogyasztás 48W, ionizáció, levegőminőség érzékelő, szűrőcsere emlékeztető, időzítő, éjszakai üzemmód, kijelző, UV lámpa, 3in1 szűrő, háttérvilágítás
74 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEScs67
4,7
Toshiba CAF-X50XPL
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 32 W teljesítményfelvétel, 36 m² max. ajánlott szobaméret, 32 - 52 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése
49 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TOSCV002
Concept OV2120 Perfect Air Smart - Páramentesítő Típusok
4,3 40×
Concept OV2120 Perfect Air Smart
Páramentesítő - 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 3,5 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 13,5 kg
116 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONOV548
4,5 15×
Concept CA1030 Perfect Air Smart
Légtisztító - 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 40 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 55 dB(A) zajszint, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel
64 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CONCV801
4,3
CONCEPT CA2000 Perfect Air Smart fekete
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, 28 - 55 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa és gyerekzár, méret: 19,5 × 37 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
98 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CONCV345
TrueLife AIR Purifier P7 WiFi - Légtisztító Típusok
3,9 17×
TrueLife AIR Purifier P7 WiFi
Légtisztító - 310 m³/h légtisztító teljesítmény, 56 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 58 dB(A) zajszint, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa és gyerekzár, méret: 49,6 × 42 × 21 cm (Ma×Sz×Mé)
+Ajándék Aroma diffúzor TrueLife melynek értéke 12 990 Ft
120 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLCV710
TrueLife AIR Purifier P5 WiFi - Légtisztító Típusok
3,9 17×
TrueLife AIR Purifier P5 WiFi
Légtisztító - 260 m³/h légtisztító teljesítmény, 48 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, 55 - 55 dB(A) zajszint, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa és gyerekzár, méret: 60,6 × 29,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé)
+Ajándék Aroma diffúzor TrueLife melynek értéke 12 990 Ft
79 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRLCV703
TrueLife AIR Purifier P3 WiFi - Légtisztító Típusok
3,9 17×
TrueLife AIR Purifier P3 WiFi
Légtisztító - 120 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 18 m² max. ajánlott szobaméret, 50 - 50 dB(A) zajszint, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, UV lámpa és gyerekzár, méret: 34,2 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé)
+Ajándék Aroma diffúzor TrueLife melynek értéke 12 990 Ft
47 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLCV697
5,0
CONCEPT CA1010 Perfect Air Smart
Légtisztító - 130 m³/h légtisztító teljesítmény, 35 W teljesítményfelvétel, 20 m² max. ajánlott szobaméret, 32 - 50 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, levegő ionizálás, 3 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Concept Home kompatibilis, 2 szűrő, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: kijelző, méret: 45,8 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), 2,69 kg súly
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCV319
5,0
ETA Puris Smart 4569 90000
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 66 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, levegő ionizálás, dohányosoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 5 szűrő, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 150 cm, felszereltség: kijelző és gyerekzár, méret: 57,5 × 35,5 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), 5,86 kg súly
Szuper ár
57 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETACV989
4,0
Toshiba CAF X83XPL
Légtisztító - 500 m³/h légtisztító teljesítmény, 45 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 22 - 52 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, felszereltség: kijelző
72 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TOSCV003
3,1
Salin S2
Sóterápiás készülék - otthon történő felhasználásra, orvostechnikai eszköz az immunrendszer megerősítéséhez, tisztító hatással, légúti problémák enyhítése, hasznos allergia, asztma, köhögés, bronchitis, gégegyulladás, horkolás stb. esetén, a sós levegőtisztító 40 m3 -ig tölti meg a helyiséget sóionokkal, könnyű, hordozható, egyszerű kezelés az eszközön
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAL002
3,0
Rohnson R-9916W Genius 16 Wi-Fi ION and UV-C + 5 év kiterjesztett garancia
Páramentesítő - max. 100 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 16 l/napos páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és érintőpanel, tömege 13 kg
110 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHod25
Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet...
Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg...

Ionizátorok

A Ionizátorok kategóriában összesen 90 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ionizátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ionizátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ionizátorok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ