A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Ionizátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Légtisztító teljesítmény
5 m3/óra
800 m3/óra
-
Ajánlott szobaméret
12 m2
160 m2
-
Maximális zajszint
32 dB(A)
67 dB(A)
-
Funkciók
Levegő ionizálás
(91)
Időzítő
(60)
Automatikus üzemmód
(50)
Teljesítmény-szabályozás
(50)
Éjszakai mód
(46)
Szűrő típusa
HEPA
(78)
Szén
(49)
UV sugárzás
(26)
Por
(21)
Katalitikus
(18)

Az ionizátor a légtisztítók azon fajtája, amely a levegő tisztítása mellett az általános lelkiállapot javításában is segít, azáltal, hogy a helyiség levegőjét energetizáló ionokkal gazdagítja. Mennyivel kínál többet egy levegő ionizátor, mint egy hagyományos légtisztító? Milyen tulajdonságok alapján válasszunk?

Tovább

Mennyiben kínál többet az ionizátor, mint egy légtisztító

A levegő ionizátor nem más, mint egy ionizálás funkcióval is rendelkező légtisztító. Milyen pozitív hatása lehet egy légtisztítónak és ehhez képest, milyen többletet kínál az ionizátor? A légtisztító:

  • Kiszűri a levegőből a port, állatszőrt, polleneket, atkákat és különféle káros anyagokat.
  • Elpusztítja a penészt, gombákat, vírusokat és baktériumokat.
  • Megkönnyebbülést nyújt az allergiások számára.
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat.

Az ionizátor ezen felül:

  • Energetizáló ionokkal gazdagítja a helyiség levegőjét.
  • Csökkentheti a fáradtságot és a stresszt, és javíthatja a közérzetedet.

i

Miért jó, hogy az ionizátor negatív töltésű ionokat termel?

A természetben előfordulnak olyan helyek és helyzetek, ahol kiemelkedően magas az ionok koncentrációja a levegőben és amelyeket különösen frissítőnek és tisztának érzékelünk. Ilyen például egy vízesés közelsége vagy éppen a vihar utáni levegő. Zárt térben azonban ezeknek a jótékony hatású ionoknak a koncentrációja igen alacsony. A levegő ionizátor feladata, hogy a helyiség levegőjében megemelje ezeknek az ionoknak a számát, ezáltal jótékony hatást gyakoroljon az általános közérzetedre.

Levegő ionizátor allergiában és asztmában szenvedőknek

Az ionizátor által termelt negatív töltésű ionok mágnesként vonzzák magukhoz a levegőben szálló porszemeket, polleneket és más allergéneket, amelyek megkeseríthetik az allergiások mindennapjait. Az ionizátor ezeket aztán begyűjti. A helyiség levegője így nemcsak tisztább, de egészségesebb is lesz.

Az allergiásoknak különösen oda kell figyelni az ionizátor szűrőire. Azokat rendszeresen tisztítani, illetve cserélni kell, hogy a levegő ionizátor továbbra is hatékony maradjon. Tartalék szűrőt is találhatsz légtisztító tartozékok kategóriánkban.

Mi mindent kell figyelembe venni az ionizátor kiválasztásánál?

Az ionizátor kiválasztásánál fontos szem előtt tartani, mekkora helyiségben fogjuk használni. Mivel a levegő ionizátor szinte folyamatosan használatban lesz, a fogyasztás és a zajszint sem mellékes. A termékleírásokban különböző típusú szűrőkkel és változatos funkciókkal fogsz találkozni, a vásárlás előtt ezekkel is érdemes tisztában lenni. Nézzük sorjában az ionizátor legfontosabb jellemzőit.

Az ionizátor légteljesítménye - mekkora helyiség levegőjét tudja megtisztítani?

A levegő ionizátor kiválasztásánál ezt az adatot semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni. A helyiség méretét m2-ben is megadják a gyártók, bár a helyiség légköbméterben számított értéke sokkal inkább releváns. Ahhoz, hogy megtudd, mekkora légteljesítményű ionizátor lesz megfelelő számodra, egy rövid számolás szükséges:

  • alapterület (m2) × belmagasság (m) × 2,5
  • Allergiások esetében nagyobb légteljesítmény ajánlott: alapterület (m2) × belmagasság (m) × 4

A nagyobb légteljesítmény sosem árt, legfeljebb alacsonyabb fokozaton működik majd az ionizátor, ami a fogyasztás szempontjából nem hátrány. A túl kicsi légteljesítmény viszont azt eredményezi, hogy hiába dolgozik a levegő ionizátor teljes kapacitással, mégsem tudja megtisztítani és ionizálni a helyiség levegőjét.

i

Mit jelent a CADR érték a levegő ionizátor esetében?

A CADR (Clean Air Delivery Rate) megmutatja, mennyi tiszta levegőt képes szállítani az ionizátor a tisztítási folyamat során, amit m3/órában adnak meg. Minél magasabb a szám, annál gyorsabban szűri és ionizálja az ionizátor a levegőt.

Az ionizátor teljesítménye és fogyasztása

Minél nagyobb az ionizátor teljesítménye, annál nagyobb az energiafogyasztása. Ugyanakkor minél kisebb a teljesítménye, annál gyengébb a légtisztító hatékonysága. A különböző teljesítményszintek és üzemmódok vagy a használt szűrő típusa mind-mind hatással lehet a fogyasztásra.

A levegő ionizátor zajszintje

Az ionizátor szinte kivétel nélkül olyan helyiségbe kerül, ahol a készülék működése közben huzamosabb időt töltünk, például nappali vagy iroda. Ezért nem mindegy, mennyire hangos az ionizátor. A zajszint 37-67 dB között mozog. A teljesítményszint természetesen befolyásolja a zajszintet. Érdemes figyelembe venni, hogy kb. 40 dB-nél van az a szint, ami már zavarhatja a koncentrációt.

A halk működést biztosító éjszakai üzemmód nagyon hasznos lehet, ha a hálószobába kerül az ionizátor.

Az ionizátor szűrői

Nagyon ritka az olyan ionizátor, amely csak egy szűrő típussal rendelkezik, gyakori a háromszoros vagy akár ötszörös szűrő rendszer is, ahol a különböző típusok együtt komoly hatékonyságot érnek el. Egyesével megnézzük a leggyakoribb típusokat.

  • HEPA szűrő - a mechanikai gát elvén működik. A port közel 100%-os hatékonysággal begyűjti. Felfogja a szálló port, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, allergéneket.
  • Aktívszén szűrő - eltávolítja a szagokat. Megköti a rajta áthaladó szerves vegyületeket, ezáltal a káros gázok (pl. járművek által kibocsátott káros anyagok) eltávolításában segít.
  • UV fény - fertőtlenít, elpusztítja a vírusokat és baktériumokat.
  • Katalitikus szűrő - lebontja a levegőben lévő ammóniát, benzolt és más veszélyes anyagokat. Melléktermékként azonban ózon termelődik.
  • Vízszűrő - felfogja a port és a mikrobákat. Ritkábban kell cserélni, viszont rendszeresen kell tisztítani.
  • Formaldehid szűrő - megköti a szagokat és az illékony szerves vegyületeket.

A levegő ionizátor további funkciói

Bár az ionizátor alapvető feladata a levegő megtisztítása és annak ionokkal történő dúsítása, a készülékek további funkciókkal rendelkezhetnek, amelyek hatékonyabbá, egyszerűbbé teszik a használatot. Mik lehetnek ezek?

  • Automata üzemmód - az ionizátor kiértékeli a levegő összetételét, majd ehhez igazítja a teljesítményt.
  • Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül - távolról ellenőrizheted a levegő minőségét, ki- és bekapcsolhatod a készüléket, vagy állíthatod az ionizátor teljesítményét.
  • Levegőminőség jelzése - megmutatja, milyen eredményt ér el a levegő ionizátor.
  • Gyerekzár - mivel a légtisztító és ionizátor használata ajánlott a kisgyermekes háztartásokban, érdemes megnézni, nem tud-e belepiszkálni gyermeked a beállításokba.

Ha a döntésedet nemcsak a "száraz" műszaki adatokra és egyéb paraméterekre szeretnéd alapozni, akkor a felhasználói vélemények is segíthetnek, de az ionizátor ára is befolyásolhat. Ha olcsó ionizátor érdekel, nézd végig a kínálatot a legolcsóbb daraboktól kezdve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tesla Smart Air Purifier Pro M Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 20 - 54 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
-6 %
48 790 Ft
45 990 Ft

2.
Siguro AP-K50 Air Master WHITE Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Légtisztító teljesítmény 490m3/h, fogyasztás 50W, ajánlott szobaméret 57m2, érintőképernyő, levegő ionizáció, zajszint 30,5-60dB, levegőminőség érzékelő, automatikus üzemmód, UV fénnyel, 4 szűrőrendszer (Mesh PP, HEPA, Carbon, Photocatalyc), HEPA 13 (visszatartja a 0,1-0,3 mikrométeres részecskék 99,95%-át), mobiltelefonos alkalmazás, 100% rézmotor, időzítő, méretek 52 × 24,7 × 24,7 cm, kábel hossza 1,5 m, 3 év garancia.
65 590 Ft

3.
Tesla Smart Air Purifier Pro L Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 43 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 20 - 65 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel
-19 %
73 190 Ft
59 090 Ft

Még több
91 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 33×
Tesla Smart Air Purifier Pro M
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 20 - 54 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -6 %
45 990 Ft 48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV020
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 17×
Tesla Smart Air Purifier Pro XL
Légtisztító - 510 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 61 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 20 - 67 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 71 × 46 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV044
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
ELIZ EAP 320 UV WIFI
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítményfelvétel, 50 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 29 - 55 dB(A), UV lámpa, HEPA, vírusölő, , katalitikus, formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa és gyerekzár
99 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELICV477
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
GARNI 45T OneCare + 3 év garanica
Légtisztító - 488 m³/h légtisztító teljesítmény, 85 W teljesítményfelvétel, 58 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 38 - 54,8 dB(A), antibakteriális, HEPA, hideg katalizátoros szűrő, funkciók: időzítő, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 66,2 × 40,1 × 23,2 cm (Ma×Sz×Mé)
162 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GARCV933
3,5 29×
JEC Air Purifier KJ100G-B
Légtisztító - 100 m³/h légtisztító teljesítmény, 25 W teljesítményfelvétel, 18 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 23 - 55 dB(A), UV lámpa, antibakteriális, HEPA, vírusölő, karbon, , formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa és érintőpanel, méret: 33 × 19,8 × 19,8 cm (Ma×Sz×Mé)
9 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHSOU107b
4,5
AENO AP2S
Légtisztító - 370 m3/óra légtisztító teljesítmény, max. 45 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, hepa, előszűrő, uv lámpa és ion kazetta szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, éjszakai mód, gyermekzár, érintőpanel, mobil vezérlés és wi-fi, méretei: 590 × 384 × 100 mm (szé×ma×mé), falra akaszthatóság
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENCV782
2,4 15×
CONCEPT OV5220 Léghűtő
Légkondicionáló - 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 63 dB maximális zajszint, 500 m³/h légáramlás, 5 l-es víztartály, kijelző, távirányító, párásító, ionizáló, időzítő, hűtés, LED kijelző és légtisztítás, fehér kivitel
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONOV5220
4,2 15×
Tesla Smart Air Purifier Pro L
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 43 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 20 - 65 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel
Leárazás -19 %
59 090 Ft 73 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV037
3,5
AENO AP4
Légtisztító - 150 m³/h légtisztító teljesítmény, 24 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 22 - 40 dB(A), UV lámpa, HEPA, karbon szűrő, funkciók: állítható világítás, éjszakai mód, levegő ionizálás, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, felszereltség: érintőpanel, méret: 38,5 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
+Ajándék Légtisztító szűrőbetét AENO melynek értéke 13 890 Ft
41 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AENCV850
Concept OV2120 Perfect Air Smart - Páramentesítő Típusok
4,3 40×
Concept OV2120 Perfect Air Smart
Páramentesítő - 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 3,5 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 13,5 kg
116 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONOV548
3,1
Salin S2
Sóterápiás készülék - otthon történő felhasználásra, orvostechnikai eszköz az immunrendszer megerősítéséhez, tisztító hatással, légúti problémák enyhítése, hasznos allergia, asztma, köhögés, bronchitis, gégegyulladás, horkolás stb. esetén, a sós levegőtisztító 40 m3 -ig tölti meg a helyiséget sóionokkal, könnyű, hordozható, egyszerű kezelés az eszközön
25 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAL002
4,5 15×
Concept CA1030 Perfect Air Smart
Légtisztító - 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 40 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 30 - 55 dB(A), HEPA, karbon, porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel
64 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONCV801
TrueLife AIR Purifier P7 WiFi - Légtisztító Típusok
3,9 17×
TrueLife AIR Purifier P7 WiFi
Légtisztító - 310 m³/h légtisztító teljesítmény, 56 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 30 - 58 dB(A), UV lámpa, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa és gyerekzár, méret: 49,6 × 42 × 21 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
65 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: TRLCV710
4,0 18×
Tesla Smart Air Purifier Mini
Légtisztító - 120 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 14 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 55 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 31 × 24,3 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESCV013
3,4
AENO AP3
Légtisztító - 110 m³/h légtisztító teljesítmény, 12 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 22 - 40 dB(A), UV lámpa, HEPA, karbon szűrő, funkciók: állítható világítás, éjszakai mód, levegő ionizálás, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, felszereltség: érintőpanel, méret: 29,5 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
+Ajándék Légtisztító szűrőbetét AENO melynek értéke 9 790 Ft
Szuper ár
40 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AENCV812
4,2
CONCEPT CA2000 Perfect Air Smart fekete
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 80 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 28 - 55 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai mód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa és gyerekzár, méret: 19,5 × 37 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
98 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CONCV345
5,0
CONCEPT CA1010 Perfect Air Smart
Légtisztító - 130 m³/h légtisztító teljesítmény, 35 W teljesítményfelvétel, 20 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 32 - 50 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, levegő ionizálás, 3 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Concept Home kompatibilis, 2 szűrő, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: kijelző, méret: 45,8 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,69 kg
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCV319
5,0
ETA Puris Smart 4569 90000
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 66 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai mód, levegő ionizálás, dohányosoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 5 szűrő, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 150 cm, felszereltség: kijelző és gyerekzár, méret: 57,5 × 35,5 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,86 kg
Szuper ár
57 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETACV989
4,7
Toshiba CAF-X50XPL
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 32 W teljesítményfelvétel, 36 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 32 - 52 dB(A), antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése
49 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TOSCV002
TrueLife AIR Purifier P5 WiFi - Légtisztító Típusok
3,9 17×
TrueLife AIR Purifier P5 WiFi
Légtisztító - 260 m³/h légtisztító teljesítmény, 48 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 55 - 55 dB(A), UV lámpa, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa és gyerekzár, méret: 60,6 × 29,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé)
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRLCV703
3,0
Rohnson R-9916W Genius 16 Wi-Fi ION and UV-C + 5 év kiterjesztett garancia
Páramentesítő - max. 100 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 16 l/napos páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és érintőpanel, tömege 13 kg
111 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHod25
TrueLife AIR Purifier P3 WiFi - Légtisztító Típusok
3,9 17×
TrueLife AIR Purifier P3 WiFi
Légtisztító - 120 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 18 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 50 - 50 dB(A), UV lámpa, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, UV lámpa és gyerekzár, méret: 34,2 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé)
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLCV697
3,5
ETA Frisk 5569 90000 6 az 1-ben
Légtisztító - párásítóval, 280 m³/h légtisztító teljesítmény, 68 W teljesítményfelvétel, 45 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 36 - 55 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, levegő ionizálás, 4 tisztítási mód, levegőminőség jelzése, 3 szűrő, szagok szűrése, kábel hossza 190 cm, felszereltség: gyerekzár, méret: 53 × 36 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,8 kg
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETACV743
4,4
Salin Plus
Sóterápiás készülék - otthoni, orvosi eszköz a légzőszervi problémák, például allergia, asztma, köhögés, hörghurut, gégegyulladás, horkolás stb. enyhítésére, tisztítására és a szervezet erősítésére, sós levegőtisztító 150 m3 -ig tölti meg a helyiséget sóionokkal, könnyű, hordozható, egyszerű, az eszközön történő működtetéssel
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAL001
Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet...
Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg...

Ionizátorok

A Ionizátorok kategóriában összesen 92 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ionizátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ionizátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ionizátorok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ