Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Levoit Core400S SMART

Termékkatalógus
Levoit Core400S SMART
4,6 5 értékelés
Légtisztító - 400 m³/h légtisztító teljesítmény, 24 W teljesítményfelvétel, 83 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 48 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 52 × 27,4 × 27,4 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV685 Termékszám:  Core400S
Levoit Core400S SMART 97 990 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Levoit Core400S SMART

Légtisztító Levoit Core400S SMART Képernyő

A neves Levoit légtisztító kellemes levegőt garantál főként az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a megbízható, hordozható készülék abszolút jól illik a max. 83 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A lenyűgöző megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez a berendezés akár 400 m3/óra levegő szűrésére is képes. A levegőt először megszűri a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az alumínium előszűrő segítségével. A nagyon sűrű szövetből készült antibakteriális szűrő elpusztítja a baktériumokat és elnyeli a nedvességet, így kiküszöböli a penész kialakulását. A nagyszerű Levoit levegőtisztító fő eleme a HEPA szűrő, mely egykettőre felfogja az allergének, baktériumok és porszemcsék majdnem 100%-át. A bosszantó szagok eltüntetéséhez a szénszűrő a legjobb választás. Az alábbi méretekkel rendelkezik: 27,4 × 52 × 27,4 cm.

Levoit Core400S SMART levegő tisztító főbb tulajdonságai

  • A jól ismert Levoit légtisztító 83 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő megfogja a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő kiszűri a levegőből a konyhai gőzöket, a kellemetlen szagokat és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrővel megszűri a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől
  • Max. zajszint: 48 dB(A), minimális zaj: 24 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 400 m3/óra
  • Levoit levegőtisztítójának méretei 27,4 × 52 × 27,4 cm
Légtisztító Levoit Core400S SMART Jellemzők/technológia
Légtisztító Levoit Core400S SMART Jellemzők/technológia

Levoit Core400S SMART légtisztító előnyei

Ez a lenyűgöző légtisztító időzítő funkcióval is bír, amelynek segítségével igényeidnek megfelelően szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt könnyedén növelhetjük vagy csökkenthetjük, vagyis az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A nagyszerű Levoit légtisztítót csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni a zavartalan pihenéshez. Ezenfelül automata üzemmódra is beállítható, vagyis a berendezés a levegő összetételének felmérése alapján testre szabja a teljesítményt. A különböző funkciók beállítása az egyedi távirányítóval és telefonos alkalmazással is lehetséges. Az érintőképernyő és a digitális kijelző hasznos kiegészítő, amely gyors és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Mindemellett, biztonsági gyermekzárral is dicsekedhet, ami főleg akkor jön jól, ha csintalan gyermekek vannak a közelben. Az intelligines Levoit légtisztító fontos előnye a Wi-Fi technológia támogatása. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és az intuitív kezelhetőséget.

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
24 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
400 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
83 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Antibakteriális Kész!

Méret & súly

Szélesség
27,4 cm Kész!
Mélység
27,4 cm Kész!
Magasság
52 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core400S SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core400S SMART. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Core400S SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core400S SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core400S SMART.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ