Akvizice ApF HU Shop roku

Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő

Termékkatalógus
Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő
4,4 12 értékelés
Légtisztító - 221 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 46 m² max. ajánlott szobaméret, 23 - 50 dB(A) zajszint, karbon porszűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, éjszakai üzemmód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 41 × 32,4 × 26,2 cm (Ma×Sz×Mé), 4 kg súly
32 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV486 Termékszám:  Vital 100-RXW
Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő 32 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor tökéletes lesz számodra egy ilyen modern Levoit légtisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. A korszerű technológia és a hatékony por, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Erős teljesítményének köszönhetően 46 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Lenyűgöző megjelenésén kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus kikapcsolás, időzítő és éjszakai mód.

Légtisztító Levoit Vital 100 TRUE HEPA  + 2× szűrő ...
Légtisztító Levoit Vital 100 TRUE HEPA  + 2× szűrő ...

Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő levegő tisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Egy ilyen modern Levoit légtisztító készülék megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • Képes hatékonyan megtisztítani a környezetet a cigarettafüsttől
  • Kiválóan tiszta levegő érhető el 2 szűrővel
  • Szűrő típusa: szén és por
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok eliminálását tudja
  • 46 m² alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani
  • 221 m³/h teljesítményű
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • A szűrőt könnyen kimoshatjuk
  • A beállítás egyszerű a gombok használatával
  • Digitális vezérlőpanel érintésvezérléssel
  • Figyelmeztető jelzés a szűrőcsere szükségére
  • Egy ilyen hasznos Levoit levegőtisztító gép teljesítménye 60 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 23 dB(A), illetve az érték legfeljebb 50 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a neves Levoit gyártótól

Eme Levoit légtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Nemcsak a szennyeződések eltávolításáról gondoskodik, hanem hatékonyan tisztítja a levegőt a szagoktól, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is. A beépített időzítőnek köszönhetően a levegő tisztító az általunk megadott idő elteltével kikapcsolja magát. A felbecsülhetetlen értékű funkciók közé tartozik az automatikus leállítás. Ha a szűrőt ellenőrizni kell, és esetleg ki kell cserélni, akkor megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító Levoit Vital 100 TRUE HEPA  + 2× szűrő ...
Légtisztító Levoit Vital 100 TRUE HEPA  + 2× szűrő ...

Könnyű kezelhetőség és modern felszereltség

Egy ilyen praktikus Levoit levegőtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító vezérlése nagyon egyszerű, és magán a készüléken található fizikai gombok segítségével lehetséges. Az érintéssel működtethető digitális vezérlőpanelen mindent ellenőrizhetünk. A szűrő könnyen tisztítható, csak egyszerűen öblítsük le vízzel, és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket.

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító elkápráztat innovatív funkcióival

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító nagyszerű segédeszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni a lakásban. Az éjszakai üzemmóddal alvás közben is élvezhetjük az előnyeit, mivel úgy tervezték, hogy ne keltsen zavaró zajt vagy erős fényt.

Légtisztító Levoit Vital 100 TRUE HEPA  + 2× szűrő ...
Légtisztító Levoit Vital 100 TRUE HEPA  + 2× szűrő ...

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen modern Levoit légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. Tökéletesen tiszta levegőt kaphatunk 2 szűrő segítségével. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. A porszűrő gondosan felfogja a nagyobb porszemcséket, és segít megvédeni a fő szűrőt az eltömődéstől. A szűrőt szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok tökéletes kiszűrésére fejlesztették ki. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Eme Levoit légtisztító 221 m³/h kapacitású. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy ne legyen zavaró hatással a nyugalmunkra. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 23 dB(A), illetve az érték legfeljebb 50 dB(A).

Méretei:

41 × 32,4 × 26,2 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

4 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
221 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
46 m2 Kész!
Maximális zajszint
50 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
23 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
221 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
46 m2 Kész!
Maximális zajszint
50 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
23 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!
Felszereltség
Digitális vezérlőpanel, Mosható szűrő, Érintőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Időzítő, Éjszakai mód Kész!

Méret & súly

Szélesség
32,4 cm Kész!
Mélység
26,2 cm Kész!
Magasság
41 cm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× filtr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× filter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× Filter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× Filter.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ