A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

55" LG OLED55E7N TV

Termékkatalógus
55" LG OLED55E7N TV
5 1 értékelés
Televízió - OLED, Picture-on-Glass design, 139 cm, 4K Ultra HD, Active Vision HDR Dolby, Pixel Dimming, DCI 98,5%, a DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 4 x HDMI, 3 x USB, CI + , LAN, WiFi, DLNA, HbbTV, Bluetooth, Miracastot WiDi, web böngésző, Dolby Atmos / DTS 4.2km 40 W hangszóró, Soundbar állvány, Magic Sound Tuning, USB-felvétel, webOS 3.5, VESA / OTW42, 10 W beépített hangszóró, A
Kód:  WK607o1 Termékszám:  OLED55E7N Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55E7N TV

Picture-On-Glass, éteri műalkotás

Letisztult design és tökéletes kép – ez az E7 széria két alapvető eleme. Az OLED technológia forradalmi kialakításának köszönhetően a készülék rendkívül vékony és könnyű, tovább a gyönyörű, vékony üveglapra helyezett kijelzővel lett ellátva. Az LG OLED TV mellőz minden fölösleges elemet, amely zavarhatná a filmezést.

SoundBar alapon

Ez a termékvonal igazi audiovizuális innovációval büszkélkedhet. A csúcskategóriás Dolby Atmos hangzás egy diszkrét soundbar alakjában képezi a készülék kialakításának részét. Ennek köszönhetően hihetetlenül magas minőségű hangzásélményben lehet részed anélkül, hogy egyéb kiegészítőket kellene beszerezned.

Tökéletes színek

A páratlan OLED panel széria olyan vibráló árnyalatokat és színeket jelenít meg, amelyre egy hagyományos LED TV nem képes. Az OLED technológia tökéletes színvilágot nyújt az egész színskálán keresztül.

Az egyénileg vezérelhető pixelek forradalmi technológiája tökéletes, fényátszűrődéstől mentes fekete színt és végtelen kontrasztarányt jelenít meg. Ezzel a tökéletes feketével az LG OLED TV pedig képes a csodára: a tökéletes színek megjelenítésére. Az LG OLED TV a 10 bites panelnek köszönhetően képes több mint egymilliárd színárnyalat megjelenítésére.

Különleges moziélményt nyújt - otthon

A piacon elsőként az LG OLED TV támogatja egyaránt a Dolby Vision™ és a Dolby Atmos® technológiákat. Az kombináció eredménye tökéletes: a kiváló kép- és hangminőség VIP szintű moziélményben részesít, otthonod kényelmében.

4K HDR-képminőség

A továbbfejlesztett Active HDR technológia támogatja a különféle HDR-tartalmakat. Az LG által kifejlesztett technológia jelenetről jelentre optimalizálja a HDR képminőséget az élénkebb és életszerűbb vizuális élmény érdekében.

Az LG OLED TV a világ legnevesebb filmkészítői által használt prémium Dolby Vision™ HDR technológiát is támogatja. Az LG OLED TV azonban nemcsak a Dolby Vision nyújtotta innovációt biztosítja, hanem más HDR-formátumokkal is kompatibilis, mint példáuk a HDR10, HLG, Dolby Vision és Technicolor. Élvezd a HDR nyújtotta élményt!

 

A Dolby Vision™ HDR-formátumot támogató C7V TV minden keretben támogatja a dinamikus metaadatokat és rendezői minőséget hoz a nappalidba. A HDR10 ás HGL formátumok számára az LG exkluzív feldolgozó technológiát hozott létre, amelynek köszönhetően minden jelenet és tartalom sokkal jobb minőségben jelenik meg.

DOLBY ATMOS® - Tökéletes hangzás

A Dolby Atmos a háromdimenziós térben minden tárgyhoz egyedi hangot társít a magával ragadó élmény érdekében.

A Dolby Atmos® térben mozgó hangjai körülveszik és lélegzetelállítóan valósághű módon vonnak be téged és minden más nézőt a történetbe. A Dolby Atmos® egy olyan surround hangrendszer, amelyben a hangok követik a videóban látható tárgyak mozgását. Az új LG OLED TV-vel a hangok minden irányból érkeznek, fentről és lentről, jobbról és balról egyaránt szólnak. A rendszer gyakorlatilag 360 fokos hangélményt biztosít.

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás kiapadhatatlan forrása

Internet-elérés, filmnézés és zenelejátszás, valamint a kedvenc szolgáltatóid - mint például a Netflix és az Amazon-, minden egy gombnyomásra. A Magic Remote távirányító egyszerű kezelést biztosít, amely lehetővé teszi számodra, hogy kényelmesen vezéreld a TV-t a kurzorral: kattinthatsz és görgethetsz is. A további kényelem érdekében hangvezérlésű egyedi vezérlőfunkciókat is beállíthatsz.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,7 cm Kész!
    Magasság
    76,7 cm Kész!
    Mélység
    17,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    76,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,7 cm Kész!
    Tömeg
    18,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG OLED55E7N TV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55E7N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG OLED55E7N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55E7N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55E7N.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ