Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LG HBS-850 narancssárga

Termékkatalógus
LG HBS-850 narancssárga
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - sportos, fülbe, nyakra, mikrofonnal, Bluetooth, aptX kodek támogatás, ellenálló az izzadással szemben, SMS olvasás támogatása (Android), Micro USB a töltéshez, zenehallgatás akár 9,5 órán át
Kód:  JLG820d1 Termékszám:  HBS-850.AGEUOR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG HBS-850 narancssárga

Hallgasson zenét minőségi és stílusos felszereléssel. Egy tapasztalt gyártóval együttműködve a Harman Kardon igyekezett megalkotni a zenei élmény tetőfokát. Itt a kényelem és a zenehallgatás okozta élmény kéz a kézben jár. Az egyedi tervezésű fejhallgatót egyszerű magunkkal hordani, és viselni is, továbbá vezeték nélkül is játszhatunk le vele zenét. Többé nem kell vagy a kényelmet vagy a minőséget választania - tőlünk megkapja mindkettőt!

Legfontosabb jellemzők

  • Harman Kardon hangzás
  • Könnyen hordozható (51 g)
  • Bluetooth APTX
  • Kihangosító profil
  • irányítsa rajta keresztül a telefonját
  • Vezeték nélkül akár 10,5 óra üzemidő

A részletek elvesztése nélkül

A fejhallgató vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik más készülékekhez. Azonban, ha magas minőségben szeretne zenét hallgatni, értékelni fogja az APTX kodeket, amellyel digitálisan hallgathat zenét, ugyanúgy, mintha vezetékes fülhallgatón keresztül tenné.

Mobil partner

Csatlakoztatása után a fejhallgató kihangosítóként is szolgál. A telefon még mindig a zsebében. Azonban a fejhallgatók tartalmaznak egy vibrációs funkciót, és Android telefonokon még az SMS-eket is el tudják olvasni. Gombokkal való multimédiás tartalmak korrigálására azonban nincs lehetőség.

 

Valami extra

Bizonyára mindenki ismeri azt az esetet, amikor sietve pakol, és elrakja olyan helyre a dolgait, ahol később nem emlékszik rájuk. Többé ez sem probléma! A fejhallgató Find Me funkciójával könnyedén rálelhet készülékére!

 

Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG HBS-850 narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Tone Active HBS-850 oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG HBS-850 oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Tone Active HBS-850 orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Tone Active HBS-850 orange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ