A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

LG JonOne P5 Graffiti

Termékkatalógus
LG JonOne P5 Graffiti
Bluetooth hangszóró - Hi-Fi rendszer, 2.0 csatornás, 20W, Bluetooth, Micro USB Portable In, Multipoint, Music Flow, Dual Play, TV Sound Sink, integrált 2100 mAh teljesítményű akkumulátor, az akkumulátor élettartama eléri a 15 órát
Kód:  JLG5010d32 Termékszám:  ART52 Gyártó honlapja:

LG JonOne P5 Graffiti

Az LG az okos elektronika exkluzív darabját fejlesztette ki. A  Music Flow P5 hordozható hangszóró teljesen eredeti design-t kapott. Stílusának köszönhetően nemcsak azt mutathatja meg a világnak, hogy milyen zenét hallgat, hanem azt is amilyet játszik. Az ezüst előlapot díszítő street art stílusú minta biztosan felkelti a figyelmet. Az egyszerű formák és a vezérlés elegáns megoldása, valamint a kompakt méretek az ön kényelmét szolgálják.  A hangszóró kristálytiszta hangzását bárhol élvezheti, mert az mindig kéznél van készen állva arra, hogy varázslatos teljesítményt nyújtson.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli zenei streaming
  • Akár három eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetősége
  • 2 darab hangszóró összekapcsolásának lehetősége
  • LG televízióhoz történő csatlakoztatás lehetősége
  • Hosszú élettartamú akkumulátor
  • Töltés közben is működik
  • A Graffiti modell eredeti designja

Gyors vezeték nélküli kapcsolat

Le tud játszani zenét mobiltelefonról, amelyet könnyen és gyorsan csatlakoztatható  Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ezen túlmenően párhuzamosan akár három készülékkel is rácsatlakozhat a hangszóróra.  Vagy válasszon egy másik megoldást. Az egyedi szabályozás lehetővé teszi, hogy zenéjét 2 összekapcsolt hangszórón keresztül szólaltassa meg, és így az Önt körülvevő teljesebb hangzást élvezhesse. Csatlakoztasson egy darab, vagy egy pár Music Flow P5-öt  kompatibilis LG televízióhoz és élvezze gazdag hangzását TV műsorai közben.

Hosszú élettartamú akkumulátor

A hangszórót úgy tervezték, hogy korlátozás nélkül bárhol, bármikor használni lehessen. Ezért a kompakt méreteken túl kiváló minőségű akkumulátorral is büszkélkedhet. Egyetlen feltöltéssel akár 15 órán át is folyamatosan működtethető. A töltés Micro USB-n keresztül történik és nincs hatással a lejátszott zenére, a kedvenc dallamainak ritmusára, így azokat folyamatosan, megszakítás nélkül élvezheti. Természetesen előnyére szolgál kis súlya is, amely alig haladja meg a fél kilót.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG JonOne P5 Graffiti
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG JonOne P5 Graffiti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG JonOne P5 Graffiti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG JonOne P5 Graffiti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG JonOne P5 Graffiti.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ