30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

LG LAS454B hangfal

Termékkatalógus
LG LAS454B hangfal
4,7 6 értékelés
SoundBar - 2.1 csatorna, 300W, 200W vezeték nélküli mélynyomó, Bluetooth, Dolby Digital/ DTS, Optikai kimenet, bemenet (3.5mm), távirányító, alkalmas 43" és nagyobb TV-hez
Kód:  JLG500b7g3 Termékszám:  LAS454B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG LAS454B hangfal

Tuningolja fel tévéje hangját az LG Soundbar LAS545B 300 wattos 2.1-es vezeték nélküli hangszóróival! A Soundbar rendszer 200 wattos, vezeték nélküli mélynyomóval rendelkezik a mélyebb hangok kiemelése érdekében, így  a filmeket, TV show-kat és a zenét a legkiválóbb hangminőségben élvezheti. TV vagy bármely lejátszó csatlakoztatható a digitális optikai bemenethez vagy klasszikus 3,5 mm-es audio jack-kel, így univerzálisan alkalmas minden háztartási elektronikai eszköz megszólaltatására, pl.zenét vezeték nélkül okostelefonról vagy tabletről hallgathat. Hála a Bluetooth-nak bárhova helyezheti a hangszórót és nincs szükség vezetékekre sem!

Legfontosabb jellemzők

  • Soundbar 2.1 csatornás hanggal
  • Bővíti a hang élvezetét filmeknél és tévéműsoroknál
  • Dekódolja a Dolby Digital-t, DTS-t és LCPM-t
  • Zenékhez Bluetooth
  • Automatikus hangerő-szabályozás
  • Vezeték nélküli aktív mélynyomó, basszus bárhonnan

Automata hangbeállítás

A hang bizonyos programoknál vagy filmeknél néha túlzottan ingadozik, és hirtelen túl erős (pl robbanások). Ezért az LG megalkotta a SoundBar Auto Sound Engine-t, amely biztosítja a tiszta, szélessávú audio hangot, kiváló minőségben, bármilyen hangerőn.

Digitális hang

Ez az audió rendszer képes térhatású hang kiadására optikai bemenetén keresztül. Zökkenőmentesen dekódolja a Dolby Digital jelet, a film rajongók kedvenc DTS hangját, amely kiterjeszti a látványt teljes audio hangulattal.

Fali konzol

Néha a legjobb megoldás az LG Soundbar elhelyezésére, ha direkt a TV alá helyezzük a falon, ha már a TV amúgy is a falra van felszerelve. Szerencsére ehhez is találunk a csomagban kézhezálló felszerelési anyagot.

 

 

 

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG LAS454B hangfal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG LAS454B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG LAS454B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG LAS454B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG LAS454B.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ