Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG LAS855M

Termékkatalógus
LG LAS855M
4,5 2 értékelés
SoundBar - ívelt, 4.1ch, 360W, 200W-es vezeték nélküli mélynyomó, Bluetooth, Multiroom, Dolby Digital/DTS, 2x HDMI, optikai audio bemenet, Portable In, Wi-Fi, távirányító, alkalmas az 55"-os ívelt TV-hez
Kód:  JLG500b7m Termékszám:  LAS855M Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG LAS855M

Úgy néz ki, a jó és a hangok még jobban. Művészien kialakított SoundBar LG LAS855M stílusosan ívelt vonalak a nappali szoba TV-vel és szépíteni nem csak a design, hanem a hang. Készülj fel, hogy megtapasztalják a magával ragadó robosztus basszus a gyomrában erőteljes mobil mélynyomó és a tiszta magas négycsatornás hangszóró egységet, hogy a filmek, sorozatok és zenei lélegzik fényes szikra.

legfontosabb jellemzői

  • Az elegánsan ívelt kialakítás
  • Kompatibilis a DTS vagy Dolby Digital dekóderek
  • Házimozi üzemmód
  • 200W vezeték nélküli mélynyomó
  • A hangsúly a sokféle csatlakoztatási lehetőségek

A hang, ami mozog veled

Ha van egy sor több szobás hangszórók, LG LAS855M szinkronizálni tudja gyakorlatilag mozdulattal egy ujj. Egyszerűen kezelhető többszobás Dolby Digital Bluetooth zenehallgatás is vigasztalni magát minden szoba saját feláldozása nélkül hangminőség vagy hangerő. Gomb Hangerő hagyjuk pihenni csendben, nem akarja a viszály a szomszédok.

Minőségi nélkül fogszuvasodás

Nagy felbontású 24bit / 192 kHz segítségével lejátszani tömörített FLAC és WAV fájlok elvesztése nélkül még egy porszem a hangminőség. LG LAS855M Sőt büszkélkedhet beépített funkció a Google Cast zenei alkalmazás, így utasításokat is adhat akár távirányítóval vagy a telefon, táblagép vagy számítógép.

Házimozi

Nem töltik a moziban, amikor ugyanazt a hangulatot élvezhető a kényelmes nappaliban. LG Házimozi üzemmód LAS855M nélkül légszomj fogások erőteljes hang mozikban, így a hang potenciálját kedvenc filmjeit igazán kihasználni a legteljesebb. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG LAS855M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG LAS855M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG LAS855M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG LAS855M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG LAS855M.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ