Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LG NP5550W Music Flow fehér

Termékkatalógus
LG NP5550W Music Flow fehér
Bluetooth hangszóró - Hi-Fi rendszer, 2.0ch, 10W, Bluetooth, Micro USB, 3,5 mm-es Jack, Multipoint, Dual Play, TV Sound Sync, beépített akkumulátor, az akkumulátor élettartama akár 15 óra is lehet
Kód:  JLG5010d12 Termékszám:  NP5550W Gyártó honlapja:

LG NP5550W Music Flow fehér

Van vágy egy hűséges társ, aki élvezni fogja minden nap? Támaszkodnak az LG vezeték nélküli hangszóró és hallgathatja kedvenc zenéit, show, vagy híreket bárhol, bármikor. Zene Flow Model első pillantásra egyszerű, kompakt kialakítás, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Annak ellenére, hogy a kis méret egy nagyon erős és gazdag hangzást és tiszta és teljes körű hallgatási minden szinten. Különleges párosítás biztosítja a képességét, hogy két eszközt egy hangszóró egyidejűleg. És ez működik fordítva. Élvezni erőteljes sztereó? Egyszerűen csatlakoztassa a két hangszóró segítségével egy telefon alkalmazás.

legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és kompakt kialakítás
  • gyakorlati párosítás
  • autentikus hangzás
  • Világos és teljes körű hang minden hangerőt
  • Erőteljes beépített akkumulátor teljesen feltöltött állapotban biztosít akár 15 órányi zenét
  • Micro USB kábel
  • Bluetooth

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG NP5550W Music Flow fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG NP5550W Music Flow bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG NP5550W Music Flow biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Musik Flow weiß NP5550W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Musik Flow weiß NP5550W.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ