Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG SH2

Termékkatalógus
LG SH2
4,4 6 értékelés
SoundBar - 2.1 csatornás, összteljesítmény: 100 W, 50 W-os mélysugárzó (vezetékes), Bluetooth, Dolby Digital/DTS, optikai audio bemenet, Portable In bemenet, távirányító, alkalmas 40" és nagyobb TV-hez
Kód:  JLG500b7q2 Termékszám:  SH2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG SH2

Az LG SH2 soundbar rendszer az otthoni hangtechnika egy teljesen új dimenzióját tárja az érdeklődő elé. És azt nem csupán a kiváló minőségű hangzással teszi meg, de a különböző eszközökről történő streamelés lehetőségével is. Tévéje, játékkonzolja, illetve MP3 lejátszója kristálytiszta hangzásra tesz szert. A soundbar hangforrása a Bluetooth technológia révén mobileszköz is lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • A 100 W teljesítmény karöltve a 2.1-es csatornával teljes szobát kitöltő hangzást biztosít
  • A rendszer két hangfalból és egy mélysugárzóból (vezetékes) áll
  • Zene továbbítás okos eszközökről Bluetooth-kapcsolaton keresztül 
  • Tévékészülék és hang vezeték nélküli szinkronizálása 
  • Csúcsminőségű Dolby Digital és DTS Digital Surround hangzás
  • Modern design a modern szobabelsőhöz

A hang, amit élvezni fog

A soundbar nem csupán design tekintetében emelkedik ki, de hangzásban egyaránt. Az eszköz a kifinomult konstrukciónak, illetve az elegáns kialakításnak köszönhetően minden szobabelső tökéletes díszeleme lesz. A lényeg azonban a 100 W teljesítmény, 2.1 csatornás hangzás, valamint a Dolby Digital, illetve DTS Digital Surround révén a filmekben, tévéműsorokban vagy játékokban tapasztalt lebilincselő hangélmény. A teljes rendszer két hangfalból és egy 50 W teljesítményű mélysugárzóból (vezetékes) áll. 

Vezeték nélküli zenehallgatás

Az LG SH2 Bluetooth technológiával is rendelkezik, amely a csatlakoztatott okos eszközökről zene vezeték nélküli streamelését teszi lehetővé. Forrásként szolgálhat okostelefon, tablet vagy akár notebook is. Alvó üzemmód esetén mindössze zene küldése szükséges. A készülék felébredését az adott zeneszám lejátszása követi. Egyszerű és gyors.

Automatikus hangbeállítás

A hangélmény összhatását az eszközbe ültetett fejlett technológiák fokozzák. Az ASC rendszer (Adaptive Sound Control) a hangerő valós idejű elemzésével automatikus módosításokat hajt végre a magas és mély hangokban. Például hírműsor megtekintése során csökkenti a basszust, koncertek esetén viszont azt növeli. Majd az Auto Sound Engine automatikus hangkiegyenlítést végez az összes frekvenciatartományban. Mindez tökéletes hangminőséget eredményez.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG SH2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SH2 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG SH2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SH2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SH2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ