Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LG SH6

Termékkatalógus
LG SH6
4,6 12 értékelés
SoundBar - 4.0ch, 150W, Bluetooth, Wi-Fi, Dolby Digital/DTS, ARC, SIMPLINK, 2x HDMI, Ethernet, optikai audio bemenet, Portable In, távirányító, 49" és ennél nagyobb TV-hez alkalmas
Kód:  JLG500b7q6 Termékszám:  SH6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG SH6

A SoundBar LG SH6 audio rendszer több szinttel megemeli háztartása hangosításának minőségét. Nem csak a jó hangminőséggel, de azzal is, hogy lehetővé teszi a hangok, zenék vezeték nélküli élő közvetítését az intelligens készülékekből. A rendszer biztosítja a tisztább és érthetőbb hangot a tévén, a játékkonzolon vagy az MP3 lejátszón. A Soundbar támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, amely nagy szabadságot biztosít a mélynyomó bekötésénél és elhelyezésénél.

Legfontosabb jellemzői

  • A 150W teljesítmény és 4.0 csatorna teljesen megtölti hanggal a szobát
  • Vezeték nélküli audio szinkronizáció a TV-vel
  • Vezeték nélküli élő zenei közvetítés a Google Cast segítségével
  • Hozzáférést kapsz olyan zenei streaming szolgáltatásokhoz mint a Spotify, a Google Music és egyebek.

A hang, amit élvezni fogsz

Soundbar nem csak jól néz ki, de a hangja is kiváló. A vonzó design olyan kifinomult formavilággal büszkélkedhet, amely beilleszkedik bármilyen környezetbe. De az, ami fontos, az az, hogy a 150 W-os teljesítménynek és 4.0 csatornás hangnak köszönhetően kompromisszumok nélkül élvezheted a filmek, tévéműsorok, zenék és játékok magukkal ragadó hangját.

Vezeték nélküli élő közvetítés

Az LG SH6 büszkélkedhet a Google Cast és a Spotify Connect beépített funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a hang továbbítását az okostelefonokból, a tabletekből és a laptopokból a hangszórókba az olyan népszerű alkalmazások segítségével, mint a Spotify, a Pandora és a Google Music. Ezekkel hozzáférést kapsz több millió dalhoz minden műfajban. A másik módja annak, hogy a zene az intelligens eszközökről a hangszóróba jusson, az a vezeték nélkül Bluetooth kapcsolat.

Automatikus hangbeállítás

A készülék fel van szerelve olyan fejlett technológiákkal, amelyek javítják az általános zenei élményt. Az ASC (Adaptive Sound Control) valós időben elemezni a hangminőséget és automatikusan beállítja a hangmagasságot vagy a mélységet. Például, ha a híreket figyeled, lejjebb veszi a basszusokat, és fordítva, ha a koncertet hallgatsz, megnöveli őket. Az Auto Sound Engine automatikusan kiegyenlíti a hangot az összes frekvenciatartományban. Az eredmény pedig a tökéletes hangminőség lesz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG SH6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SH6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG SH6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SH6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SH6.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ