A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

LIEBHERR C 4025

Termékkatalógus
LIEBHERR C 4025
5 1 értékelés
Hűtőszekrény - A++ energiaosztály, 269 l hűtőszekrény kapacitás, 88 l fagyasztó kapacitás, alsó fagyasztó, 39 dB zajszint, SN-T klímaosztály, 5 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, led világítás és kijelző, 201 cm magas, 60 cm széles, 62,5 cm mély, 76,3 kg
Kód:  FAC2270j Termékszám:  998996551 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LIEBHERR C 4025

Energiatakarékosság, csúcsminőség és innovatív technológia - a LIEBHERR C 4025 kombinált hűtőszekrény egy olyan modern készülék, amely tökéletesen megfelel ezeknek a jelzőknek. A különleges készülék kifogástalanul illik a modern otthonokba, az intelligens felosztású belső rész bőséges tárhelyet kínál a nagy mennyiségű étel számára. A hűtőszekrény az A++ energiaosztályba tartozik, az éves fogyasztása egy kellemes 241 kWh. Edzett üveg polcok, palacktartó, mennyezeti világítás és két mozgatható zöldségeknek és gyümölcsöknek tervezett láda jellemzi.


LIEBHERR C 4025

A LIEBHERR C 4025 hűtőszekrény főbb jellemzői

  • Digitális hőmérsékletkijelző a hűtő- és fagyasztótérben
  • Idővezérelt SuperCool és SuperFrost funkciók
  • Figyelmeztető jelzés, ha nyitva marad az ajtó
  • SafetyGlass ajtópolcok toló rögzítőkkel
  • Palacktartó és tojástartó
  • LED mennyezeti világítás
  • Két láda gyümölcsök és zöldségek számára görgős tálcákon
  • Jégkockatartó
  • Polc edzett biztonsági üvegből
  • Fogantyú beépített nyitómechanizmussal
  • A nyitási irány megváltoztatásának lehetősége

Külön hőmérséklet a hűtőszekrényhez és a fagyasztóhoz

A DuoCooling funkcióval és a két egymástól függetlenül állítható hűtőkörnek köszönhetően külön hőmérsékletet állíthatsz be a fagyasztóban és a hűtőtérben. Ez nem csak az étel "jegesedését" akadályozza meg, hanem egyúttal a szagok kellemetlen átterjedését is.

LIEBHERR C 4025

FrostSafe hőálló fagyasztó

Az eltávolítható FrostSafe tárolódobozok tökéletesen zárnak, ami azt jelenti hogy nem kell számolnod a hideg gyors kiszivárgásával, amikor kinyitod a fagyasztót.

LIEBHERR C 4025

A LIEBHERR C 4025 nem ront az ételek minőségén hőmérséklet-ingadozásokkal

A PowerCooling irányított keringés két funkciót szolgál: gyorsan lehűti a frissen a hűtőbe helyezett ételt, miközben tartja a hőmérsékletet a hűtő belsejében. Emellett, amikor kinyitod a hűtőszekrényt, a PowerCooling technológia magától bekapcsolja a ventilátort.

LIEBHERR C 4025

Nagy méretű ládák gyümölcsök és zöldségek számára

Az áttetsző ládák bőséges tárhelyet kínálnak a zöldségek és gyümölcsök számára. Előnyük, hogy könnyen tisztítható anyagból készültek.

LIEBHERR C 4025


LIEBHERR C 4025

Szabályozd a LIEBHERR C 4025 hűtőt távolról

A SmartDevice Box segítségével távolról is szabályozhatod hűtőszekrény egyes funkcióit a számítógépedről, tabletedről vagy a mobiltelefonodról. A legtöbb modellen ez a funkció kiegészítő.

LIEBHERR C 4025

A LIEBHERR C 4025 hűtőszekrény megakadályozza a jegesedést

A SmartFrost funkció minimalizálja a jegesedést. A LIEBHERR C 4025 hűtőszekrény így megkímél a hűtőszekrény gyakori leolvasztásának fáradalmaitól illetve a plusz energiafelhasználástól, amely a megfelelő fagyasztási hőmérséklet visszaállításához szükséges.

LIEBHERR C 4025

SuperCool - folyamatos hűtés 2 °C-on

A SuperCool technológia hasonló elven működik, pontosabban folyamatosan csökkenti a hűtőszekrényben a hőmérsékletet egészen +2 °C-ra, 12 órán keresztül.

LIEBHERR C 4025

Az élelmiszer azonnali, praktikus fagyasztása

A SuperFrost funkció -32 °C-os hőmérsékleten gondoskodik az ételek gyors fagyasztásáról, így akadályozza meg a víz kristályosodását, miközben megőrzi az ételek maximális tápanyagtartalmát. Amint véget ért a fagyasztás folyamata, automatikusan kikapcsolja ezt a funkciót.


Hűtőszekrény, amelyben bármit tárolhatsz

A VarioSpace változtatható térbeli megoldásaival lehetőséged nyílik a hűtőszekrény belsejének testreszabására, hogy az megfeleljen az egyéni igényeidnek. Ez jól jöhet például hogyha egy emeletes tortát szeretnél elhelyezni a hűtőszekrényben.

LIEBHERR C 4025

A LIEBHERR C 4025 ajtó nyitási irányát Te választod ki

A LIEBHERR C 4025 hűtőszekrény ajtaja alapbeállítása szerint jobbra nyílik. Azonban az ajtó nyílását a saját elképzelésed vagy a konyhád elosztása szerint megváltoztathatod.

LIEBHERR C 4025

LIEBHERR C 4025 - védelem a hőmérséklet-veszteséggel szemben

Amennyiben véletlenül több mint 60 másodpercig nyitva hagyod a LIEBHERR C 4025 hűtőszekrény ajtaját, az hangjelzéssel tájékoztat.

LIEBHERR C 4025

Külön palacktartó

A LIEBHERR C 4025 hűtőszekrény egy kimondottan a palackok számára tervezett különleges tárolót is kínál. A palackok szervezett tárolása hozzájárul a hűtőszekrény belsejének átláthatóságához, emellett kisebb az esélye a palackok lejtésének, a tartalmuk kiömlésének vagy az üvegek összetörésének a palackok kivételekor.

LIEBHERR C 4025


LIEBHERR C 4025

Gyermekbiztonsági zár

Aktiváld a gyermekzárat, amely megakadályozza a hűtőszekrény nemkívánatos kikapcsolását.

LIEBHERR C 4025

Azonnal tájékoztat a hőmérsékletváltozásokról

Az optikai-akusztikus hőmérsékletriasztás funkciónak köszönhetően a hűtőszekrény azonnal tájékoztat, hogyha hőmérsékletingadozást érzékel a fagyasztóban vagy a hűtőtérben.

LIEBHERR C 4025

A hűtőszekrény ajtaja szabadalmaztatott nyitó mechanizmussal

A hűtőszekrény szabadalmaztatott technológiával teszi lehetővé a minimális erőfeszítést igénylő, könnyű ajtónyitást. Egyúttal megakadályozza az ajtó tömítésének elhasználódását.


Paraméterek

Klímaosztály
SN-T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Fehér Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Magasság
201 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Méretek

Magasság
201 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Mélység
62,5 cm Kész!

Funkciók

Funkciók
Kijelző, LED világítás Kész!
Az ajtónyitás iránya megváltoztatható
Igen Kész!
Nyitás iránya
Választható nyitási irány Kész!
Klímaosztály
SN-T Kész!

Belső elrendezés

Fagyasztórekeszek száma
Kész!
Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Fagyasztó teljesítménye 24 óra alatt
12 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
76,3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LIEBHERR C 4025 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR C 4025. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LIEBHERR C 4025.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ