Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

LifeSmart Cube Motion Sensor

Termékkatalógus
LifeSmart Cube Motion Sensor
1,0 2 értékelés
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, Mozgás érzékelése, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - - wifi csatlakoztathatóság mozgásérzékeléssel, kompatibilis az apple homekit rendszerekkel, alkalmazási terület - biztonság, akkumulátorral működik
Előrendelési ár
10 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CLLghTC003 Termékszám:  LS062WH
LifeSmart Cube Motion Sensor 10 890 Ft Kérés esetén megrendeljük

LifeSmart Cube Motion Sensor

LifeSmart mozgásérzékelő

Helyezd el a LifeSmart Cube Motion Sensor-t az otthonodban, így tökéletes kényelmet biztosíthatsz az egész családnak. Az érzékelő a PIR technológiát alkalmazza a mozgásérzékeléshez. A LifeSmart mobiltelefonos alkalmazás figyelmeztet, ha idegenek ólálkodnak a tulajdonod körül. Eredeti formatervezésének hála megfelelő kiegészítő minden háztartásba. Lehetővé teszi az otthonod távoli megfigyelését és automatizálását is. Az érzékelőt elhelyezheted minden egyes szobában, a LifeSmart központi egységgel pedig egyetlen egységgé alakíthatod azokat.


A LifeSmart Cube Motion Sensor mozgásérzékelő fő jellemzői

  • A LifeSmart mozgásérzékelő figyelmeztet, hogyha megzavarják a tulajdonodat
  • Lehetővé teszi a központi irányítását a hangsegédek segítségével
  • Kompatibilis az Apple HomeKit
  • iPad vagy Apple TV segítségével is vezérelhető
  • Kommunikációs távolsága eléri a 400 métert
  • 4 méteres távolságban felismeri a mozgást
  • CR2450 elemmel működik
  • Nagyra értékelheted az elegáns megjelenést és a kompakt méreteit

Irányítsd az érzékelőt a hangoddal

A LifeSmart érzékelő kompatibilis az Amazon Alexa hangsegéddel. Vezeték nélkül csatlakoztathatod az otthoni Wi-Fi hálózathoz. Az egységet emellett vezérelheted iOS vagy TVOS 11.3 vagy magasabb operációs rendszerrel rendelkező iPad vagy Apple TV készülékekkel. Valós időben vezérelheted az otthonodat még akkor is, hogyha nem tartózkodsz otthon.


Nagy távolságokon keresztül kommunikál

A LifeSmart érzékelő a CoSS különleges kommunikációs protokoll segítségével kommunikál a központi egységgel, ennek hála a kommunikációjának távolsága elérheti az akár 400 métert is. A Smart Station átjáró szükséges a csatlakozáshoz. A vezérlőállomás képes akár 500 okoseszköz összekapcsolására. Telepítsd az okos érzékelőket és és élvezd az otthonod komfortját akkor is, amikor éppen nyaralsz. A nagy hatótávolsággal a központi egység kiszolgálja az egész otthonodat.


Érzékelő elegáns megjelenéssel

A LifeSmart mozgásérzékelő a mellékelt CR2450 elemmel működik. Minden bizonnyal nagyra értékeled elegáns megjelenését és kompakt méreteit: 38,4 × 38,4 × 22,4 mm. Állítsd be az intelligens eszköz működési idejét a mobiltelefonodon. Csatlakoztathatod más intelligens eszközökhöz is. Amikor mozgást érzékel, felkapcsolja a fényeket vagy lefotózza a betolakodókat.


A csomag tartalma

A LifeSmart Smart Station mozgásérzékelő mellett a készlet tartalmazza a használati utasítást és a CR2450 elemet is. Nagyra értékelheted alacsony, csupán 20 grammos tömegét. Könnyedén elhelyezheted bárhol, ahol szükséged van rá. Remek segítség sötét helyeken, amely messze van a kapcsolótól, így segíthet messziről is felkapcsolni a világítást.



Paraméterek

Összehasonlít
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Hatótávolság
4 m Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!

Használat

Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
4 m Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Mozgás Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
CR2450 Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LifeSmart Cube Motion Sensor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeSmart Cube senzor pohybu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LifeSmart Cube senzor pohybu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LifeSmart Cube Bewegungssensor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LifeSmart Cube Bewegungssensor.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ