Shop roku 30 dnů na vrácení

LifeSmart vízérzékelő

Termékkatalógus
LifeSmart vízérzékelő
Vízszivárgás-érzékelő -, Apple HomeKit és Google Asszisztens kompatibilitás, csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, működéséhez központi egység szükséges
Kód:  CLLghTC005 Termékszám:  LS064WH

LifeSmart vízérzékelő

LifeSmart Water Leakage Sensor

Helyezd el a LifeSmart vízérzékelőt az otthonodban, így tökéletes kényelmet biztosíthatsz az egész családnak. Szondát alkalmaz a vízszivárgás érzékeléséhez. A LifeSmart mobiltelefonos alkalmazás figyelmeztet az otthonodban történő vízszivárgásra. Eredeti formatervezésének hála megfelelő kiegészítő minden háztartásba. Lehetővé teszi az otthonod távoli megfigyelését és automatizálását is. Az érzékelőt elhelyezheted a konyhában, a fürdőszobában vagy más szobában is, a LifeSmart központi egységgel pedig egyetlen egységgé alakíthatod azokat.


A LifeSmart Water Leakage Sensor főbb jellemzői

  • A LifeSmart detektor szonda segítségével figyeli a vízszivárgást
  • Vízszivárgás esetén riasztást küld a mobiltelefonodra
  • Lehetővé teszi a központi irányítását a hangsegédekkel
  • Kompatibilis az s Apple HomeKit és Google Asisstant
  • iPad vagy Apple TV segítségével is vezérelhető
  • Kommunikációs távolsága eléri a 200 métert
  • CR2450 elemmel működik
  • Nagyra értékelheted az elegáns megjelenését és a kompakt méreteit

Irányítsd az érzékelőt a hangoddal

A LifeSmart vízérzékelő kompatibilis az Amazon Alexa hangsegéddel. Vezeték nélkül csatlakoztathatod az otthoni Wi-Fi hálózathoz. Az egységet emellett vezérelheted iOS vagy TVOS 11.3 vagy magasabb operációs rendszerrel rendelkező iPad vagy Apple TV készülékekkel. Valós időben vezérelheted az otthonodat még akkor is, hogyha nem tartózkodsz otthon.


Nagy távolságokon keresztül kommunikál

A LifeSmart Water Leakage Sensor a CoSS különleges kommunikációs protokoll segítségével kommunikál a központi egységgel, ennek hála a kommunikációjának távolsága elérheti az akár 200 métert is. A Smart Station átjáró szükséges a csatlakozáshoz. A vezérlőállomás képes akár 500 okoseszköz összekapcsolására. Telepítsd a kis méretű érzékelőket és és élvezd az otthonod komfortját akkor is, amikor éppen nyaralsz. A nagy hatótávolsággal a központi egység kiszolgálja az egész otthonodat.


Érzékelő elegáns megjelenéssel

A LifeSmart vízérzékelő a mellékelt CR2450 elemmel működik. Minden bizonnyal nagyra értékeled elegáns megjelenését és kompakt méreteit: 50 × 72 × 20 mm. Állítsd be az intelligens eszköz működési idejét a mobiltelefonodon. Az érzékelő csatlakoztatható más intelligens termékekhez is. Egyszerűen telepítheted a falra az otthonodba.


A csomag tartalma

A LifeSmart Water Leakage Sensor érzékelő mellett a készlet tartalmazza a használati utasítást és a CR2450 elemet is. Nagyra értékelheted alacsony, csupán 31 grammos tömegét. Könnyedén elhelyezheted bárhol, ahol szükséged van rá. Előnye a praktikus LED dióda.



Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant Kész!
Elem típusa
CR2450 Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
CR2450 Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
200 m Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Víz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LifeSmart vízérzékelő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeSmart detektor vody. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LifeSmart detektor vody. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LifeSmart Wasserdetektor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LifeSmart Wasserdetektor.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ