30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Lightning átalakítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(25)
Audio
(9)
Videó
(2)
Tápegység
(1)
Típus
Csatlakozó kábel
(10)
Átalakító
(13)
Portreplikátor
(2)
Kábel hosszúsága
0,1 m
2 m
-
Szín
Fehér
(12)
Fekete
(5)
Ezüst
(4)
Szürke
(3)
Szűrés

A Lightning adapterek olyan kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a Lightning csatlakozós eszközök kompatibilitását más csatlakozó típusokkal. Az Apple elsősorban a telefonok terén ragaszkodik a lightning csatlakozóhoz, továbbá már az iPhone 7 idejében elhagyta készülékeiről a jack csatlakozót. Nézzük meg, milyen adapterre lehet szükséged, ha egy iPhone tulajdonosa vagy.

Tovább

Lightning átalakító típusok

Néhány elterjedt Lightning adapter típus a következő:

  • USB to Lightning adapter: ez az adapter lehetővé teszi a Lightning csatlakozós eszközök, például iPhone vagy iPad csatlakoztatását USB porttal rendelkező eszközökhöz, például számítógépekhez, laptopokhoz vagy USB hub-okhoz. Ez lehetővé teszi az adatátvitelt, a töltést egyszerű USB kábel segítségével.
  • USB-C to Lightning adapter: Type-C kapcsolattal nagyobb sebességű adatátvitelt tudsz elérni, továbbá az új laptopokon szinte már csak C típusú USB portok férnek el. Ha Android telefonról váltasz iPhone-ra, egy lightning átalakítóra lesz csak szükséged, hogy tovább tudd használni USB-C kábeleid.
  • Jack 3.5mm to Lightning adapter: ezt az adaptert gyakran használják olyan eszközökön, amelyeknél nincs külön fejhallgató csatlakozó, mint például az újabb iPhone modellek. Ez az adapter lehetővé teszi a Lightning csatlakozós eszközök csatlakoztatását a hagyományos 3.5mm-es fejhallgató aljzathoz. Ez az egyik legkelendőbb Lightning átalakító, mióta eltűnt a Jack csatlakozó az Apple telefonok aljáról.
  • HDMI to Lightning adapter: ez az adapter lehetővé teszi a Lightning csatlakozós eszközök, például iPhone vagy iPad csatlakoztatását HDMI porttal rendelkező kijelzőkhöz, televíziókhoz vagy projektorokhoz. Ez lehetővé teszi a videók, fényképek és más tartalmak megjelenítését nagyobb képernyőn.
  • SD Card Reader to Lightning adapter: ezzel az adapterrel a Lightning csatlakozós eszközökről, például iPhone vagy iPad, lehetőség van az SD kártyák közvetlen olvasására és adatok átvitelére. Ez hasznos lehet a fényképek, videók vagy egyéb fájlok átviteléhez, esetleg biztonsági mentéséhez.
  • Ethernet to Lightning adapter: elég ritka adapternek számít és csak gyári kapható belőle. Elsősorban a régebbi, lightning csatlakozóval szerelt iPad-en tudsz vele hálózati kapcsolatot létrehozni, ha a Wi-Fi sávszélesség nem lenne elegendő.

Fontos megjegyezni, hogy az adapterek típusai és funkcionalitása változhat a gyártótól és a modelltől függően. Mindig érdemes ellenőrizni az lightning adapterek specifikációit és kompatibilitását a gyártó honlapján.

Lightning átalakító fülhallgatóhoz

Lightning adapter leggyakoribb funkciói

A Lightning adapterek számos funkcióval és hasznos lehetőséggel szolgálnak az Apple eszközök, például az iPhone és az iPad felhasználói számára. Néhány fontos felhasználási mód a következő:

  • Adatátvitel: a Lightning adapterek lehetővé teszik az adatok, például fényképek, videók, zene vagy dokumentumok átvitelét az Apple eszköz és más eszközök között. Például a Lightning to USB adapterrel lehetőség van az adatok átvitelére egy számítógépbe vagy laptopba, a Lightning to SD Card Reader adapterrel pedig az adatok olvasására és írására SD kártyákról.
  • Töltés: a Lightning adapterek lehetővé teszik az Apple eszközök töltését olyan eszközökkel, amelyek rendelkeznek USB vagy más töltési lehetőséggel. Például a Lightning to USB adapterrel a telefon vagy táblagép csatlakoztatható egy hordozható töltőhöz, USB porttal rendelkező számítógéphez vagy töltőadapterhez. Az USB sokkal elterjedtebb szabvány, nagyobb eséllyel tud valaki kölcsönözni neked egy sima USB-kábelt.
  • Hangszóró és fejhallgató csatlakoztatása: azokon az Apple eszközökön, amelyeknél nincs külön 3.5mm-es fejhallgató aljzat, a Lightning adapterek lehetővé teszik a hagyományos 3.5mm-es fejhallgató vagy hangszóró csatlakoztatását. Ezáltal lehetővé válik a zenehallgatás, a telefonálás vagy a multimédiás tartalmak élvezete a még mindig legelterjedtebb audio kiegészítőkkel.
  • Képernyő tükrözés: a Lightning adapterek lehetővé teszik a készülék képernyőjének tükrözését és a tartalmak megjelenítését egy nagyobb kijelzőn, például TV-n vagy projektoron. Ez lehetővé teszi a fényképek, videók, játékok vagy prezentációk megosztását nagyobb közönség előtt.

Fontos megemlíteni, hogy az adapterek típusai és funkcionalitása változhat a gyártótól és a modelltől függően. Mindig érdemes ellenőrizni az lightning adapterek specifikációit és kompatibilitását a gyártó honlapján.

Csak a gyári lightning átalakító a jó?

A third-party, vagyis nem eredeti gyártó által készített Lightning adapterek megbízhatósága változhat a konkrét márkától, minőségtől és az adott adapter gyártójától függően. Néhány third-party adapter kiváló minőséget és megbízhatóságot nyújthat, míg mások esetlegesen alacsonyabb minőséget vagy problémákat okozhatnak.

Az Apple hivatalos Lightning kiegészítőinek minősítéséhez szigorú teszteknek kell megfelelniük a kompatibilitás, a teljesítmény és a biztonság szempontjából. Az eredeti Apple Lightning adapterek garantálják a legjobb minőséget és a legmegbízhatóbb működést az Apple eszközökkel.

Amikor third-party Lightning adaptert választasz, érdemes gondosan tanulmányozni az adott gyártó hírnevét és visszajelzéseket olvasni más felhasználóktól. A jó minőségű third-party adapterek általában kompatibilisek az Apple eszközökkel és megbízható működést nyújtanak. Azonban, mindig fennáll a kockázata annak, hogy az adott adapter nem működik megfelelően vagy problémákat okoz a készülék működésében.

Amennyiben megbízhatóságot és teljesítményt keresel, javasolt az eredeti Apple Lightning adapterek használata. Ezek a termékek általában magasabb áron érhetők el, de a garantált minőséggel és a kompatibilitással járnak.

i

Az AlzaPower lightning átalakítók elsősorban azoknak igyekeznek olcsón segíteni, akik Jack dugós fülhallgatóikat vagy hangszóróikat szeretnék iPhone telefonjukkal használni. Ezek az adapterek remek értékeléssel rendelkeznek, tehát a third-party vonalon egyértelműen a megbízható változatok közé tartoznak. Fekete és fehér színben elérhetőek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter Szállításra kész > 10 db
Átalakító - Fejhallgató Lightning -> Jack 3.5 mm adapter
3 590 Ft

2.
Adatkábel - 1,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A + 1× lightning, egyenes végződés - 1 245 Ft/db
2 490 Ft

3.
Apple Lightning Digital AV (HDMI) Adapter Szállításra kész > 5 db
Port replikátor -, egyéb csatlakozók: 1 dbLightning , 1 db HDMI
20 990 Ft

Még több
25 termék
4,8 736×
Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Átalakító - Fejhallgató Lightning -> Jack 3.5 mm adapter
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL209l1w
3,7
Apple USB-C to Lightning Adapter
Átalakító USB-C >>> lightning - egyenes végződés
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA905a1
4,7 190×
Apple Lightning Digital AV (HDMI) Adapter
Port replikátor -, egyéb csatlakozók: 1 dbLightning , 1 db HDMI
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL209l1h
4,4 44×
Swissten OTG átalakító Lightning (M) to USB-A (F)
Átalakító lightning >>> USB-A - fém ház, OTG támogatás, egyenes végződés
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSz3
4,5 56×
Apple Lightning to SD Card Camera Reader
Kártyaolvasó - OTG, Lightning (OTG), támogatott kártyatípusok SDHC, SDXC és SD
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL209l1s1
4,6 27×
Baseus Simple Wisdom Lightning Data Cable 1.5m White, 2db
Adatkábel - 1,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A + 1× lightning, egyenes végződés - 1 245 Ft/db
2 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BASE15
4,6 76×
Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter
Port replikátor -, egyéb csatlakozók: 1 dbLightning , 1 db USB-A USB 3.2 Gen 1
17 700 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL209l1u3
AlzaPower Lightning Mfi (M) to 3.5mm Jack (F) 0.1m, ezüst - Átalakító
Típusok
4,6 251×
AlzaPower Lightning Mfi (M) to 3.5mm Jack (F) 0.1m, ezüst
Átalakító lightning >>> jack 3,5 mm - MFI tanúsítvány, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat, kábel hossza 0,1 m
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB713w
4,7 13×
Vention USB-C to Lightning MFi Cable 1.5m White
Adatkábel - 1,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning (USB 2.0), maximális áram 3 A, egyenes végződés
4 400 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf285
4,2
Vention USB to Lightning MFi Cable 2m White
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning (USB 2.0), maximális áram 2,4 A, egyenes végződés
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf289
3,0
UGREEN Lightning M/F Round Cable Aluminum Shell with Braided 10cm Black
Átalakító lightning >>> jack 3,5 mm - fém ház, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat, kábel hossza 0,1 m
Szuper ár
9 530 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREn13
AlzaPower Lightning MFi (M) to 3.5mm Jack (F) 0.1m, fekete - Átalakító Típusok
4,6 251×
AlzaPower Lightning MFi (M) to 3.5mm Jack (F) 0.1m, fekete
Átalakító lightning >>> jack 3,5 mm - aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat, kábel hossza 0,1 m
Szuper ár
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB713b
4,2 64×
Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 1m Black
Tápkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1 m, male csatlakozó 1× USB-C (USB 2,0), 1× lightning, egyenes végződés
17 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BASEn1
4,7 13×
Vention USB-C to Lightning MFi Cable 2m White
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning (USB 2.0), maximális áram 3 A, egyenes végződés
4 670 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf286
4,7 13×
Vention USB-C to Lightning MFi Cable 1m White
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning (USB 2.0), maximális áram 3 A, egyenes végződés
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf284
5,0
IK Multimedia Lightning to Micro-USB cable
Átalakító USB Micro-B és lightning - csatlakozókábel, egyenes végződés, kábel hossza 1,5 m
13 280 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IKM01i7
4,5 10×
Vention MFi USB 2.0 to 2-in-1 Micro USB & Lightning Cable 0.5m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - 0,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning + 1× USB Micro-B (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, MFI tanúsítvány, fémház, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes és levehető végződés
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf183
4,6 251×
AlzaPower Lightning Mfi (M) to 3.5mm Jack (F) 0.1m, ezüst
Átalakító lightning >>> jack 3,5 mm - MFI tanúsítvány, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat, kábel hossza 0,1 m
4 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB713w
3,0
UGREEN Lightning M/F Round Cable Aluminum Shell with Braided 10cm Black
Átalakító lightning >>> jack 3,5 mm - fém ház, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat, kábel hossza 0,1 m
10 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREn13
4,6 251×
AlzaPower Lightning MFi (M) to 3.5mm Jack (F) 0.1m, fekete
Átalakító lightning >>> jack 3,5 mm - aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat, kábel hossza 0,1 m
4 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB713b
4,2
Vention USB to Lightning MFi Cable 1m White
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning (USB 2.0), maximális áram 2,4 A, egyenes végződés
3 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: VENTf287
4,5 73×
Apple Lightning to USB Camera Adapter
Átalakító lightning >>> USB-A - egyenes végződés, kábel hossza 0,1 m
13 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 24.
Termékkód: NL209l1u
4,9 22×
Apple Lightning to VGA Adapter
Port replikátor -, egyéb csatlakozók: 1 dbLightning , 1 db D-Sub DE-15 (VGA)
18 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: NL209l1v
4,4 44×
Swissten OTG átalakító Lightning (M) to USB-A (F)
Átalakító lightning >>> USB-A - fém ház, OTG támogatás, egyenes végződés
5 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SWISSz3

Lightning átalakítók

csökkentésMi legyen a redukcióval: mit mivel kapcsoljunk össze és hogyan? A reduktorokat szinte mindenhol alkalmazzák a mai technológia világában, és a felhasználók többsége nélkülük már nem tudna teljes mértékben működni. Manapság azonban sokféle a reduktor, ezért fontos eligazodni köztük. Cikkünkből megtudhatod, hogyan kell felosztani az...

Lightning átalakítók

A Lightning átalakítók kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lightning átalakítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lightning átalakítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lightning átalakítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lightning átalakítók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ