A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku ApF HU

LODOS 1947 kávédaráló, sötét

Termékkatalógus
LODOS 1947 kávédaráló, sötét
4,0 1 értékelés
Kávédaráló - kézi, őrlőköves, fém darálómechanizmus, lapos őrlőkövek, kávédaráló anyaga fa, méretek 21 × 17 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
24 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LOMNK529 Termékszám:  59/52
LODOS 1947 kávédaráló, sötét 24 190 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

26 850 Ft
Szett megvásárlása

LODOS 1947 kávédaráló, sötét

Akkor igazán finom és aromás egy kávé, ha a kávébabokat közvetlenül a kávékészítés előtt őrlöd meg. Így minden bizonnyal nagyszerű megoldás a fantasztikus LODOS kézi kávédaráló mindenkinek, aki imádja a kávét. Ezzel a tradicionális kávédarálóval nagyszerű élményben lesz részed minden egyes darálás közben, sőt, a kézi darálás során még amiatt sem kell aggódnod, hogy megég a kávé a darálás alatt, ellentétben az elektromos darálókkal, ahol ez elő szokott fordulni. A lapos őrlőkövek a kávébabokat finomabb szemcsékre darálják, így a kávé íze kifejezettebb, markánsabb lesz. Kitűnő minőségű Fa anyagból állították elő. A minőségi LODOS kávédaráló méretei 21 × 17 × 17 cm (ma x szé x mé).

A jól kihasználható LODOS 1947 kávédaráló, sötét kávédaráló leglényegesebb előnyei

  • A kiváló minőségű LODOS kézi kávédaráló garantálja, hogy pont olyan kávét fogsz inni, amilyent szeretnél
  • Lapos őrlőkövek darálják le a kávészemeket
  • A fantasztikus LODOS kávédaráló anyaga fa
  • Fém anyagból készült a darálómechanizmus

Szín:

barna

Méretek:

21 × 17 × 17 cm (ma x szé x mé)

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! Azt szeretném kérdezni, hogy a megjelölt kávédarálóval tudom szabályozni a szemcsék finomságát, tehát állítható a szemcseméret darálás előtt? Köszönettel, Nagy Gyula

Kérdések és válaszok: LODOS 1947 kávédaráló, sötét
Kiegészítők: LODOS 1947 kávédaráló, sötét Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LODOS Mlýnek na kávu 1947 tmavý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LODOS Mlynček na kávu 1947 tmavý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LODOS Kaffeemühle 1947 dunkel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LODOS Kaffeemühle 1947 dunkel.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ