Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Logitech BLOK iPad Air 2 - cián

Termékkatalógus
Logitech BLOK iPad Air 2 - cián
Tablet tok - magas fokú ütésállóság, automatikus SLEEP-mód be- és kikapcsolás, mágneses zárral, vízálló
Kód:  MC059b1b Termékszám:  939-001252 Gyártó honlapja:

Logitech BLOK iPad Air 2 - cián

Mindannyian ismerjük azt az érzést amikor éppen keresünk valamit, vagy megpróbálunk elérni egy tárgyat, és véletlenül elejtjük az értékes iPad-et. Ezekben a helyzetekben az iPad BLOCK védőtok segítséget jelent, nem kell imádkozni a készülék épségéért. A tartót pontosan az ilyen helyzetek kiküszöbölésére tervezték. Az egyedülálló polimer szerkezet és négyzetes sarkak képesek elnyelni a 180-cm-es magasságból történő esést. Három modern színváltozatú kialakítás és az elegáns design kiváló tulajdonságokat biztosít az élvonalbeli létesítményhez. Minden port hozzáférhető, így a védőtok nem korlátozza az iPad teljesítményét.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Pouzdro na tablet Logitech BLOK Case pro iPad Air 2

Kávé, minden iPad ellensége

A kijelző olyan védelmet biztosít, ami ellenálló még a vízzel szemben is. Nincs több kiömlött ital okozta károsodott iPad. A belsejében egy nagyon finom anyag található, amely első osztályú állapotban, különösen tisztán tartja a képernyőt. Azonban a védőtok egy másik célt is szolgál. Összeszerelésével olyan állványt kap, ami különösen hasznos a videóbeszélgetésekhez és videók megtekintéséhez olyan helyzetekben, ahol nem lehetséges, hogy a saját kezében tartsa a készüléket. Praktikus mágneses záró fedéllel is ellátták, amelynek kinyitásakor a tablet automatikus felébred.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Voděodolnost

Vízálló

A kiömlött ital már nem okoz problémát a tabletnek.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Könnyű hozzáférés az összes csatlakozó

Könnyű hozzáférés az összes csatlakozóhoz

A védőtok eredeti  kivitelezése nem korlátozza a tablet működését, minden csatlakozó hozzáférhető.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
szögletes sarkok

Háromszögletű sarkak

Balesetek előfordulnak. A BLOK védőtok polimer szerkezetének köszönhetően megfelelő védelmet biztosít a készülékének.  A háromszögletű sarkak elnyelik a külső behatásokat, így nem szükséges aggódnia az iPad épségéért.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tok típusa
Outdoor és vízálló tok Kész!
Anyag
Gumi Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Outdoor és vízálló tok Kész!
Anyag
Gumi Kész!

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech BLOK iPad Air 2 - cián Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech BLOK Case pro iPad Air 2 - modrozelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech BLOK Case pre iPad Air 2 - modrozelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Tablet Case BLOK Case für iPad Air 2 - blau-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Tablet Case BLOK Case für iPad Air 2 - blau-grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ