30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Logitech C980 StreamCam White

Termékkatalógus
Logitech C980 StreamCam White
4,4 41 értékelés
Webkamera - akár 1920x1080 felbontás, automatikus élesítés, beépített kettős sztereó mikrofon, állvány, monitorra rögzíthető, Xsplit szoftver 3 hónapra, USB-C csatlakozó
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JS038b5 Termékszám:  960-001297 Gyártó honlapja:
Logitech C980 StreamCam White 53 290 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Akciós szettek

87 220 Ft
Szett megvásárlása

Logitech C980 StreamCam White

Logitech C980 StreamCam

streamelj és hozz létre tartalmat prémium minőségben.

Logitech C980 StreamCam

Csúcskategóriás kép, amely szó szerint magával ragad.

A Logitech C980 StreamCam webkamerával a streamek vagy videohívások lélegzetelállítóak lesznek. A csúcskategóriás objektívvel és az intelligens autofókusz-rendszerrel a kamera 60 képkocka/másodperc sebességgel zökkenőmentes, részletes, professzionális minőségű Full HD képeket készít. A kettős mikrofonok gondoskodnak róla, hogy a hangzás a lehető leghitelesebb legyen. A Logitech C980 StreamCam webkamera fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek tökéletes képet biztosítanak, akár videókat töltesz fel a YouTube-ra, akár a Twitch-csen streamelsz.

FŐ FUNKCIÓK

TERMÉSZETES KÉP FULL HD FELBONTÁSBAN

A tökéletes képkimenet a jövőbeli internetes sikered egyik előfeltétele. A Logitech C980 StreamCam webkamera 60 fps sebességgel éles, egyenletes mozgású Full HD képeket készít, amelyek természetesnek hatnak a nézőkre.

Logitech C980 StreamCam

A LOGITECH C980 STREAMCAM PROFESSZIONÁLIS OBJEKTÍVVEL VAN FELSZERELVE

A Logitech C980 StreamCam kamera precíziós üveg objektívje éles, valósághű, részletgazdag képet biztosít. A lencse 78°-os látómezővel rendelkezik, így minden a képen lesz, amit akarsz. Az intelligens autofókusz valós időben működik, ezért a kép mindig tökéletesen éles lesz, még akkor is, ha távolodsz a fényképezőgéptől vagy közelítesz hozzá.

Logitech C980 StreamCam

C980 STREAMCAM INTELLIGENS FUNKCIÓKKAL BÜSZKÉLKEDHET

A Logitech C980 StreamCam intelligens fókuszálási módot kínál dinamikus kompozícióbeállítással, hogy te mindig a kép középpontjában maradj. Az expozíciós rendszer automatikusan beállítja a rekeszértéket és az ISO érzékenységet, hogy a természetes és egészséges megjelenés érdekében élethű bőrszínt biztosítson, még folyamatosan változó fényviszonyok mellett is.

Logitech C980 StreamCam

ÉLŐ STREAMELÉSRE OPTIMALIZÁLT WEBKAMERA

A SteamCam olyan alkalmazásokhoz optimalizált, mint pl. a Steamlabs Desktop, az Open Broadcaster Software (OBS) és más népszerű élő streamelő programok. Még soha nem volt ilyen egyszerű videótartalmakat készíteni a Twitch, a YouTube és más népszerű közösségi hálózatok számára.

Logitech C980 StreamCam

LOGITECH CAPTURE

Emeld a tartalmaidat egy teljesen új szintre. Ugyanis a Logitech C980 SteamCam a mellékelt Logitech Capture szoftverrel párosítva további hatékony funkciókat biztosít.

Logitech C980 StreamCam

A LOGITECH WEBKAMERA EGYSZERŰ CSATLAKOZTATÁSA

A kamerát a gyors és megbízható USB-C interfész segítségével csatlakoztathatod a számítógépedhez. A Logitech C980 StreamCam kompatibilis a Windows 10, macOS 10.14 és újabb operációs rendszerekkel.

Paraméterek

Maximális videófelbontás
Full HD (1920 × 1080 px) Kész!
Jellemzők
Beépített mikrofon, Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Háttérzaj csökkentése, Autofókusz, Face Tracking, 1/4 "menet állványhoz Kész!
Betekintési szög
78 ° Kész!
Szélesség
6,6 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!

Felbontás

Maximális videófelbontás
Full HD (1920 × 1080 px) Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Beépített mikrofon, Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Háttérzaj csökkentése, Autofókusz, Face Tracking, 1/4 "menet állványhoz Kész!
Betekintési szög
78 ° Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,6 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!
Mélység
4,8 cm Kész!
Tömeg
150 g Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek
Windows 11, Windows 10, Mac OS Kész!

Elhelyezés

Rögzítés
Klippes Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

További változatok Logitech C980 StreamCam White termékhez:

Logitech C980 StreamCam Graphite

Webkamera - akár 1920x1080 felbontás, automatikus élesítés, beépített kettős sztereó mikrofon, monitorra rögzíthető, Xsplit szoftver 3 hónapra, USB-C csatlakozó
Kosárba 54 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Sziasztok! miért kerül nálatok 10ezer forinttal többe a kemera, mint a gyártónál? Külsős link

Kérdések és válaszok: Logitech C980 StreamCam White
Kiegészítők: Logitech C980 StreamCam White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech C980 StreamCam White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech C980 StreamCam White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech C980 StreamCam White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech C980 StreamCam White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ