Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Logitech Circle View

Termékkatalógus
Logitech Circle View
4,5 7 értékelés
IP kamera - beltéri és kültéri, 1920 × 1080 felbontás, 180°-os látószög, éjjellátó 4,5 m maximális hatótávval, WiFi 2,4 GHz, hálózati, mozgásérzékelő
Kód:  MH41a001a Termékszám:  961-000490 Gyártó honlapja:

Logitech Circle View

A(z) Logitech Circle View az egyik legjobb módja annak, hogy vigyázzunk vagyonunkra. Ez a kül- és beltérben is használható kamera jó minőségű felvételeket készít 1920 × 1080 px max. felbontásának köszönhetően. A lencse felvételi szöge 180°. A(z) Logitech Circle View éjjeli üzemmódban is készít felvételeket, tehát megszakítás nélkül működik. Maximális éjjellátási távolsága 4,5m.

IP kamera Logitech Circle View Alulnézet
IP kamera Logitech Circle View Jellemzők/technológia

A(z) Logitech Circle View kamera lényegesebb tulajdonságai

  • Interfész: WiFi
  • 180° felvételi szög
  • Az IP kamera mozgásérzékelővel is rendelkezik
  • Az éjjellátás max. távolsága 4,5m
  • Kül- és beltéri használatra is kiváló
  • A tápellátása adapter segítségével történik
  • WiFi-s kapcsolódás

A(z) Logitech Circle View csatlakoztathatósága

A kamera tápellátásáról hálózati adapter gondoskodik. Az integrált WiFi modul segítségével gond nélkül csatlakoztatható a hálózathoz. Ez a modell kompatibilis a(z) Apple HomeKit okosotthon rendszerekkel.

IP kamera Logitech Circle View Jellemzők/technológia
IP kamera Logitech Circle View Jellemzők/technológia

A(z) Logitech kamerájának egyéb funkciói

A(z) Logitech Circle View hang-érzékelővel és mozgásérzékelővel is rendelkezik, amely automatikusan bekapcsolja a rögzítést ha aktivitást észlel. Minden fénykép és videofelvétel rögzíthető adatfelhőbe is, így később bárhonnan lekérdezhető. A kamera mikrofonnal és hangfallal is fel van szerelve, ebből adódóan hangfelvételek készítéséhez és kommunikációhoz egyaránt használható.

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Circle View
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Circle View. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Circle View. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Circle View. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Circle View.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ