Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Logitech Circle IP kamera , fekete

Termékkatalógus
Logitech Circle IP kamera , fekete
4,0 2 értékelés
IP kamera - videó akár 1920 x 1080 (1080p) felbontásig, látószöge 135 fok, éjjellátó üzemmód, adatok tárolása a felhőben, hangszóró, mikrofon, akkumulátor akár 12 óra üzemidővel
Kód:  JS047a1 Termékszám:  961-000394 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Circle IP kamera , fekete

Az otthoni és egyéb területek védelme érdekében egy jó kamera nagyszerű segítséget jelent. A LOGITECH Circle kamera éjjellátó, valamint a Smart Motion  (intelligens mozgásérzékelés), az intelligens riasztás és a HD felbontás funkciója  lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizhessük az Ön által kiválasztott területeket.

Főbb jellemzők

  • Egyszerű telepítés
  • Éjjellátás, 135 °-os látószög
  • Felbontás akár 1920 × 1080 pixelig
  • Titkosított tárhely a felhőben történő tárolásra
  • Mozgások és személyek észlelése
  • Könnyen hordozható kamera, kis méretekkel

Nem csak az objektum védelmére

A Logitech Circle könnyen telepíthető, bárhol is van szüksége rá. Kicsi és elegáns design. Alkalmas gyermekek, idősek vagy háziállatok tevékenységének megfigyelésére is. A beolvasott adatok tárolása az AES 256 bites, kétrétegű tárolóban egy 24 órás biztonsági funkciót jelent. A titkosított tároló-felhőben tárolt adatok elég hosszú ideig rendelkezésre állnak, és szükség esetén másolhatóak.

Videokonferencia kameraként is szolgál

A praktikus, hordozható kamera használatának másik módja az élő,  kétirányú beszélgetések bonyolítása, az egyre népszerűbb,  különböző típusú, internetes kommunikációs formák segítségével. Szükség esetén a tárhely természetesen bővíthető:  a biztonságos alap (Safe Basic) kétnapos tároláshoz,  a Safe Premium pedig 31-napos adattároláshoz alkalmazható. A kamera egy mikrofonnal és egy hangszóróval van felszerelve.

Egyszerű telepítés és csatlakozás

A kamera teljes beüzemelési módja intuitív és nagyon gyors . Elég a LOGITECH Circle készüléket  a kívánt helyre elhelyezni, megfelelően beirányítani, csatlakoztatni az áramforráshoz (az akkumulátor legfeljebb 12 óráig tart), majd bekapcsolni. Ezt követően le kell tölteni a megfelelő iOS vagy Android vagy táblagép alkalmazást,  és már készen is áll a kamera a használathoz.

 

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Betekintési szög
135 ° Kész!
Interfész
WiFi Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Betekintési szög
135 ° Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
WiFi Kész!

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Circle IP kamera , fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Circle černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Circle čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Circle Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Circle Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ