Akvizice ApF HU Shop roku

Logitech G533 Wireless Gaming Headset

Termékkatalógus
Logitech G533 Wireless Gaming Headset
4,6 81 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, kompatibilitás PC, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 107 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 2 m-es kábel, 15 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  JL288g5a Termékszám:  981-000634 Gyártó honlapja:

Logitech G533 Wireless Gaming Headset

 A hihetetlenül hűséges effektek visszaadása és a térbeli reprodukció elmeríti Önt a film cselekményébe és főleg előnyben részesíti a játékversenyeken. Az Ön körül lévő hangokat 7 csatornán helyezi el, amelyek testzsőlegesen szabályozhatóak. Növelje a hátsó reprodukciót, és ezután már soha többé, senki sem lepi meg Önt, mivel időben fog értesülni arról, ha valaki lassan elidnul Ön felé. A DTS térhangzás és a Pro-G átalakítók a hibrid anyagokkal együtt biztosítják a szükséges részleteket és a hatékony reprodukciót, amely tökéletesen utánozza a 7.1-es hangszórórendszer elrendezését.

Legfontosabb jellemzők

  • Digitális DTS Headphone:X 7.1 térhangzás
  • Fejlett, veszteségmentes, vezeték nélküli csatlakoztatás
  • Zajszűrős mikrofon és mikro pop szűrő
  • Akár 15 órás üzemidő egyetlen feltöltéssel + aktuális állapot software-n keresztül
  • Könnyen elérhető hangerőszabályozó
  • Gomb a mikrofon némításához és az egyéni funkciókhoz

Kompromisszumok nélküli kényelem

A headset egy kis USB csatlakozót használ a számítógéphez való csatlakozáshoz, amely fejlett, vezeték nélküli technológiával rendelkezik. A veszteségmentes átvitel hihetetlenül tiszta hangzást biztosít akár 15 méteres távolságig. Magas minőségű kapcsolatot tart fenn még zavaró, elektromágneses környezetben is. Értékelni fogja a könnyű, masszív konstrukciót is a fülek körül, amely a modern anyagoknak köszönhetően még hosszú játékesemények mellett is kényelmes. A légáteresztő, sportos hálóval ellátott fülpárnák könnyen eltávolíthatóak és tisztíthatóak.

Kapcsolatban másokkal

A kristálytiszta és az erőteljes hangzásról a chatelés és a kommunikáció során a zajszűrős mikrofon és az integrált mikro pop szűrő gondoskodik, amely lecsökkenti a recsegés effektjét és a légzés hanghatását. Az innovatív, integrált koncepciók pontosan ugyanolyan kiváló szerepet töltenek be, mint a hagyományos habszivacsok. A felesleges kiabálás elkerülésének érdekében, amikor nem hallja saját magát, kihasználhatja a „visszhang“ funkciót a saját hangereje beállításának együttes lehetőségével.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
107 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Összecsukható Kész!
Min. frekvencia
100 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
15 óra Kész!
Akkumulátor töltése
MicroUSB Kész!

Tömeg

Tömeg
350 g Kész!

Platform

Platform
PC Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot, érdeklődnék, hogy a Logitech G533 Wireless Gaming Headset-hez tartozó USB dongle maga egy hangkártya is egyben, azaz akár egy hangkártya nélküli PC-hez/notebookhoz is csatlakoztatható, vagy a 7.1-es hangzáshoz mindenképp szükséges egy hangkártya is. Köszönöm, Z.

Kérdések és válaszok: Logitech G533 Wireless Gaming Headset
Kiegészítők: Logitech G533 Wireless Gaming Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G533 Wireless Gaming Headset. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech G533 Wireless Gaming Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G533 Wireless Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G533 Wireless Gaming Headset.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ