Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech G633 Artemis Spectrum

Termékkatalógus
Logitech G633 Artemis Spectrum
4,8 24 értékelés
Gamer fejhallgató - Dolby Headphone 7.1 Surround Sound, programozható gombok, állítható RGB háttérvilágítás, PC / PS4 és Xbox One kompatibilitás, 3,5 mm-es jack, USB
Kód:  JL288h1 Termékszám:  981-000605 Gyártó honlapja:

Logitech G633 Artemis Spectrum


Soha nem tapasztalt játékélmény

Moziminőségű hang a G633 Artemis Spectrum játékhoz tervezett mikrofonos fejhallgatóval. A 7.1-es Dolby térhatású hang és a Pro-G hangszórók hihetetlen hangzást nyújtanak. Meghallhatod a mögötted kúszó ellenséget vagy az árulkodó hangokat, beleélheted magad a környezetbe és tökéletesen kiélvezheted a játékok zenéit – úgy, ahogyan az eredetileg meg volt tervezve. 

 

le
Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Egyetlen fejhallgató több platformra

Egy mikrofonos fejhallgató minden eszközéhez – a G633 Artemis Spectrum a játékra használt számítógéptől kezdve a játékkonzolokon át a mobil eszközökig mindennel kompatibilis. Mindenhová elkísér. A G633 Artemis Spectrum kompatibilis az asztali számítógépekkel, mobiltelefonokkal és számos játékkonzollal, mint például a PS4 és az Xbox One.


Egyedi kialakítás

Az állítható RGB megvilágítás körülbelül 16,8 millió színnel szabható testre. A környezethez illő optimális világítási minta és szín a Logitech Gaming Software segítségével állítható be. A G633 Artemis Spectrum két testre szabható világítási zónával rendelkezik: a világító csíkkal és az emblémával. A két zóna színei és effektusai külön programozhatók vagy szinkronizálhatók. Az egyedi borítóelemekkel még látványosabbá teheti megjelenésedet.

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

le
Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Programozható gombok

A Logitech Gaming Software alkalmazással testre szabhatod a gombokat, még élvezetesebbé téve a játszott játékot, illetve a hallgatott zenét vagy filmet. Beállíthatsz rájuk játékbeli parancskombinációkat, illetve használhatod őket a zene- vagy hangprofilok játékból való kilépés nélküli váltásához.


Hang két eszközről

Ne szakítsd meg a játékot, ha hívás érkezik. Fogadd a hívást, és játssz tovább. Hívásokat fogadhatsz, zenét hallgathatsz, vagy kommunikálhatsz a játékban – mindezt anélkül, hogy meg kellene szakítanod a játékot, vagy le kellene venned a szemed a játékbeli akcióról. A G633 Artemis Spectrum egy USB és egy analóg csatlakozóval rendelkezik, és két eszközről érkező hangot kever egybe.

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

le
Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Kristálytiszta kommunikáció

A zajszűrős, karos mikrofonnak köszönhetően mindig kristálytisztán fognak hallani. A mikrofonkaron található LED világítás jelzi, ha a mikrofon el van némítva. Az éppen nem használt zajszűrős, karos mikrofon visszahajtható a fejhallgatóba, így szinte láthatatlan lesz.


Hosszú távú kényelem

A G633 Artemis Spectrum fejhallgatót hosszú játékmenetekhez lett kifejlesztve. A maximális kényelem érdekében a fülpárnáknál és a fejpántnál használt hálós anyagok egyaránt puhák, és légáteresztők. A G633 Artemis Spectrum fület fedő fülpárnáit úgy lettek kialakítva, hogy a legtöbb fültípusra illeszkedjenek anélkül, hogy nyomást fejtenének ki a lágy szövetekre. 

Logitech G633 Artemis Spectrum
 

Legfontosabb jellemzői

  • Pontos hanglokalizáció (7.1)
  • Programozható gombok makrókhoz és hangprofilokhoz
  • Univerzálisan alkalmazható (mobil, konzol, PC)
  • Hangkeverés USB-n, vagy analóg bemeneten keresztül, például híváfogadáshoz
  • Lehajtható zajszűrős mikrofon a krisztálytiszta kommunikáció érdekében
  • Elegáns, két zónás RGB háttérvilágítás 16,8 millió színnel 
  • A fülpárnák anyaga kényelmes, és mosható
 

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One Kész!

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech G633 Artemis Spectrum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G633 Artemis Spectrum. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech G633 Artemis Spectrum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G633 Artemis Spectrum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G633 Artemis Spectrum.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ