Akvizice ApF HU Shop roku

Logitech G703 Lightspeed - fekete

Termékkatalógus
Logitech G703 Lightspeed - fekete
4,9 9 értékelés
Gamer egér - professzionális eSport játékosoknak, vezeték nélküli, akár 12000 dpi, Lightspeed technológia, POWERPLAY töltés, PMW3366 optikai érzékelő
Kód:  MG137a8f Termékszám:  910-005093 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G703 Lightspeed - fekete


Lightspeed technológia

A Logitech G703 LIGHTSPEED játékhoz tervezett egér az elegancia és a csúcsteljesítmény egyedülálló kombinációja. A többi modellhez képest ez a Logitech egér Lightspeed technológiával rendelkezik, amely jelenleg a piacon fellelhető legpontosabb, PMW3366 optikai érzékelő. Ennek köszönhetően az egér hihetetlenül gyors, mindössze 1 ms-os válaszidőt produkál, amely nyolcszor nagyobb sebességet jelent a többi egérhez képest.


A Logitech G703 LIGHTSPEED egér főbb jellemzői

  • Lightspeed technológia 1 ms-os válaszidővel
  • A jelenlegi legpontosabb optikai érzékelővel rendelkezik
  • 200–12 000 dpi között beállítható felbontás
  • 6 programozható gomb
  • Elegáns fekete kivitelezés
  • 10 grammos finombeállító súly
  • Beépített memória a konfiguráció tárolásához
  • Speciális Hyperscroll görgetőkerék
  • Könnyű átválthatóság vezeték nélküli módról vezetékesre
  • Beállítható színű és fényerejű LED háttérvilágítás
  • Gumírozott felülettel ellátott oldalak
  • POWERPLAY technológia kompatibilitás

Programozható felbontási beállítások

A játék közbeni DPI-váltásnál 5 érzékenységi szintet állíthatsz be és válthatsz menet közben az egér tetején található beépített gomb segítségével. Az egér továbbá kompatibilis a legújabb POWERPLAY technológiával, amely folyamatos, akár játék közben töltést biztosít az erre a célra kifejlesztett, különleges Logitech egérpadnak köszönhetően.  


Kiemelkedő és pontos felépítés

A jobb és bal egérgombba épített fémrugós feszítőrendszer és a mechanikus forgócsapos kialakítás gondoskodik az éles, tiszta kattintási érzetről és a gyors kattintási visszajelzésről. A kialakításnak köszönhetően a gombok kétszer több élettartammal rendelkeznek, így akár 50 millió kattintást is kibírnak. 



Logitech Gaming Software

Ha letöltöd és telepíted a gyártó oldaláról a Logitech Gaming speciális szoftvert, akkor rejtett funkciók és lehetőségek széles tárházához juthatsz hozzá. Például kedved és ízlésed szerint változtathatod a Logitech G703 LIGHTSPEED egér LED háttérvilágításának színét.


Maximális testreszabhatóság

A szoftvernek köszönhetően mind a 6 gomb beprogramozható, a beállítások pedig eltárolódnak a készülék beépített memóriájában. A Logitech G703 LIGHTSPEED aljára egy 10 grammos finombeállító súly illeszthető, amely a további tartozékokkal együtt az egérhez járó, kisméretű tokban található.


Hihetetlen élettartam

A Logitech G703 LIGHTPEED egér elsősorban vezeték nélküli csatlakozásra lett kialakítva, amelynek során a kis vevőegysége egy USB-adapteren keresztül csatlakozik a számítógéphez. Ez a módszer több órányi folyamatos játékélményt biztosít, töltés nélkül. Azonban a lemerült akkumulátor miatt sem kell aggódnod, mivel a kábelt bármikor csatlakoztathatod az egérhez, teljes értékű vezetékes egérré téve ezzel a készüléket. Ezzel a gamer egérrel nagyszerű, zavartalan játékélménynek nézhetsz elébe.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6,8 cm Kész!
Magasság
4,3 cm Kész!
Mélység
12,4 cm Kész!
Tömeg
107 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
12 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Kábel hosszúsága
1,83 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech G703 Lightspeed - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G703 LIGHTSPEED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech G703 Lightspeed. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G703 LIGHTSPEED Maus Wireless Gaming Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G703 LIGHTSPEED Maus Wireless Gaming Maus.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ