A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Logitech G810 Orion Spectrum US

Termékkatalógus
Logitech G810 Orion Spectrum US
5 3 értékelés
Gamer billentyűzet - amerikai (nemzetközi) kiosztás, vezetékes, mechanikus, Logitech Romer-G kapcsolók, háttérvilágítás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete
Kód:  MC054m9d Termékszám:  920-008151 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G810 Orion Spectrum US

Készüljön fel a következő szintre az új gamer, mechanikus és háttérvilágítású billentyűzettel a Logitech nevű vezető gyártótól, amely bemutatja a G810 Orion Spectrum-ot. Ez a billentyűzet nemcsak a legjobb játékélményt nyújtja, de természetes design-t és odaadó teljesítményt is kínál.


Legfontosabb jellemzői

  • Matt felületű struktúrával, amely megakadályozza az ujjlenyomatokat
  • Ellenálló, fonott kábel
  • Legfejlettebb, testreszabható RGB háttérvilágítás
  • Rendkívül gyors és ellenálló Romer-G mechanikus kapcsolók
  • A dőlésszög három pozícióba állítható be

Logitech Romer-G mechanikus kapcsolók

Technológia, amelyet a versenytársaknál nem talál. A Romer-G mechanikus kapcsolók lehetővé teszik, hogy fölényhez jusson ott, ahol minden milliszekundum számít, és mindez a tökéletes reakcióidőnek köszönhetően. A Romer-G kapcsolókat 70 millió billentyű lenyomására tesztelik, amely akár 40%-kal hosszabb élettartamot jelent, mint a versenytársaknál.

Széles spektrumú RGB háttérvilágítás

A mellékelt software-nek köszönhetően könnyen beállíthatja a billentyűzet vagy akár az egyes billentyűk háttérvilágítását. Több mint 16,8 millió színárnyalat áll rendelkezésre. Az effektek háttérfényét a többi Logitech G készülékkel a Logitech Gaming Software segítségével szinkronizálhatja. Jelölje meg a billentyűket különböző színekkel, amelyek révén áttekintést szerez a varázslatok és az egyéb funkciók felett, vagy pedig igazítsa a színeket a saját játékrendszeréhez.

A média kontroll alatt

Vezérelje a dalok lejátszását a háttérben anélkül, hogy el kellene hagynia a játékot. Az Orion Spectrum billentyűzet speciális médiakezelőkkel van ellátva, amelyek a dalok és videók lejátszására, szüneteltetésére, leállítására és lehalkítására használhatóak. A csúszka segítségével szabályozható a hangerő, vagy az átugrás gomb megnyomásával a következő dalra ugorhat.

Programozható gombok

Érdemes megemlíteni az összes, 12 programozható gombot is, amelyeknek köszönhetően testre szabhatja a kedvenc játékait a saját billentyűkombinációk segítségével az F1-F12 billentyűk alatt. Értékelni fogja az érzékelés funkciót is, amely akár 26 billentyű lenyomását is képes érzékleni. Egyszerre bármennyi billentyűt lenyomhat, beleértve a modifikációsakat is (Ctrl, Alt, Shift), bármilyen sorrendben. Az eredmény pontosan az lesz, ahogyan azt elgondolta.

 

Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Billentyűzet formátum
Standard - 100% Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Elrendezés

Lokalizáció
Amerikai (nemzetközi) Kész!
Enter billentyű
Kétsoros keskeny Kész!
Backspace billentyű
Széles Kész!
Bal shift billentyű
Keskeny Kész!
Kurzornyilak
Széles Kész!

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése
Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok Kész!

Kapcsoló típusa

Kapcsoló típusa
Logitech Romer-G Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Szélesség
44,35 cm (443,5 mm) Kész!
Magasság
15,3 cm (153 mm) Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech G810 Orion Spectrum US Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G810 Orion Spectrum - US INTL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech G810 Orion Spectrum US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G810 Orion Spectrum US. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G810 Orion Spectrum US.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ