Akvizice ApF HU Rapture

Logitech G900 Chaos Spectrum

Termékkatalógus
Logitech G900 Chaos Spectrum
4,7 21 értékelés
Gamer egér
Kód:  MG137a8c Termékszám:  910-004607 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G900 Chaos Spectrum

le
Nejpřesnější optický senzor
 

Precíz optikai érzékelő

A Chaos Spectrum egeret PMW3366 optikai szenzorral szerelték fel – mely sokak szerint a legjobb gamer szenzor a piacon. A szenzor nullás simítással, szűréssel és gyorsulással rendelkezik a DPI tartományban (000 DPI 200-12).

le
RGB podsvícení
 

RGB háttérvilágítás

A Chaos Spectrum két háttérvilágítási zónával rendelkezik, melyek teljesen mértékben testreszabhatók. A Logitech Gaming Software-nek hála 16,8 millió szín közül választhat. A fényhatásokat egyéb Logitech G készülékeivel is szinkronizálhatja.

le
Kabelová i bezdrátová
 

Vezetékkel és vezeték nélkül

Csatlakoztassa az adat vagy a töltőkábelt, váltson a vezetékes és a vezeték nélküli módok között könnyedén, a játék megzavarása nélkül. A teljes mértékben testreszabható gomboknak és a szerkezeti kialakításának hála az egér jobb és bal kézzel is használható.

le
Myš otestována profesionály
 

Ezzel az egérrel profi eSport csapatok játszanak

A stresszes helyzetekben a lag lehet a döntő tényező az abszolút győzelem és a totális vereség között. A Chaos Spectrum egér 1 ms-os válaszadási sebessége, és az optimális hangolású 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolata lenyűgöző érzékenységet és versenyszintű, pontos célzást biztosít.

Könnyített kialakítás

A szerkezet minden egyes elemét megvizsgálták, és úgy állították be, hogy a lehető legkönnyebb legyen – a vékony egérháztól az üreges görgőig. Ennek eredménye a vezeték nélküli egér, melynek tömege csupán 107 gramm.

le
Odlehčená konstrukce
 

le
Energeticky efektivní
 

Energiahatékony

A Chaos Spectrum exkluzív órajel-gyorsító technológiával rendelkezik, mely jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, így lehetővé téve az akár 32 óráig tartó játékot – egy teljes versenyhétvégén át – egyetlen töltéssel.

Exkluzív órajel-gyorsítás

A Chaos Spectrum egér órajel-gyorsító technológiája maximalizálja a gyorsaságot és az akkumulátor élettartamát, végezetül pedig csökkenti a hőmérséklet, a páratartalom, az elhasználódás és az egyes alkotóelemek közti különbségek káros hatásait.

le
Exkluzivní taktování
 

le
Mechanický závěs tlačítek
 

Mechanikus csuklós gombok

A bal és jobb egérgombokba fém rugókból és fém csuklókból álló emelőrendszert építettek. Ez teszi lehetővé tiszta és érezhető reakciót, a gyors válaszidővel rendelkező kattintásokat. Ez a rendszer hozzájárul ahhoz, hogy az egyes kattintásokhoz szükséges erő alacsonyabb, következetesebb, és előreláthatóbb legyen.

11 programozható gomb

A Logitech Gaming Software segítségével a 11 programozható gombhoz rendelheti hozzá a kedvenc parancsait és makróit.

le
11 Programovatelných tlačítek
 
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6,7 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
13 cm Kész!
Tömeg
107 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Érzékelő

Érzékenység
12 000 DPI Kész!
Válaszidő
0,98 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Üzemidő
32 óra Kész!
Kábel hosszúsága
1,83 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech G900 Chaos Spectrum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G900 Chaos Spectrum. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech G900 Chaos Spectrum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G900 Chaos Spectrum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G900 Chaos Spectrum.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ