A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Logitech G903 + Lightspeed PowerPlay egérpad

Termékkatalógus
Logitech G903 + Lightspeed PowerPlay egérpad
Gamer egér - egér/egérpad kombinációja, Lightspeed vezeték nélküli töltési technológia, POWERPLAY töltés, PMW3366 optikai érzékelő, DPI 200-12000
Kód:  MG137a8eSET Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G903 + Lightspeed PowerPlay egérpad

A csomagban egy Logitech G903 Lightspeed vezeték nélküli egér és egy  PowerPlay egérpad található. Az egérpad támogatja a vezeték nélküli töltést, ami egy valóban új technológia. Az egér az alátéten automatikusan feltöltődik, nem kell csatlakoztatni semmihez, az egyetlen feltétel az, hogy az egérnek az egérpadon kell lennie. Az egérpad könnyű alumíniumból készült, a felső oldalán kellemes tapintású mosható felületen mozog az egér. Az egérpad a mellékelt kábellel csatlakozik a tápforráshoz.

Maga az egér nagyon szép, modern, stilizált design, fekete színnel és kék árnyalatú elemekkel. Kimondottan a számítógépes játékosok számára van kifejlesztve, optikai érzékelővel működik. A számítógéphez vezeték nélkül csatlakozik a csomagolásban megtalálható miniatűr vevő segítségével, amit egy szabványos USB-csatlakozóba kell dugni. Az egér egyik nagy előnye, hogy a 200-12 000 DPI tartományban módosíthatod a felbontását.

Főbb jellemzők 

  • Vezeték nélküli egér
  • Töltés az egérpadon keresztül
  • Új design
  • Rendhagyó design
  • LightSpeed technológia
  • Optikai érzékelő
  • DPI 200-12 000

Szín:
fekete

A készlet tartalma:
Logitech Wireless Mouse G903 LightSpeed, fekete, PowerPlay töltő egérpad, tápkábel, USB vevő

 

Paraméterek

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Érzékenység
12 000 DPI Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech G903 + Lightspeed PowerPlay egérpad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G903 LIGHTSPEED + PowerPlay podložka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech G903 LIGHTSPEED + PowerPlay podložka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Set Logitech G903 LIGHTSPEED + POWERPLAY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Set Logitech G903 LIGHTSPEED + POWERPLAY.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ