30 dnů na vrácení Shop roku

Logitech MX Master 3 grafit

Termékkatalógus
Logitech MX Master 3 grafit
4,8 176 értékelés
Egér - vezeték nélküli, lézeres, 4000DPI, 7 gomb, felhasználói profilok, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, antracitszürke kivitel
Kód:  MG125e2d Termékszám:  910-005694 Gyártó honlapja:

Logitech MX Master 3 grafit

 
Logitech MX Master 3 MID GRAPHITE

Az Egyszerűen tökéletes egér.

Ki
Alza.cz - Logitech

LOGITECH MX MASTER 3 egér több pc kiszolgálására IS ALKALMAS

A csúcsminőségű Logitech MX Master 3 egeret igényes felhasználók számára tervezték. A zseniálisan ergonomikus forma biztosítja, hogy a csuklód tökéletes kényelmet élvezzen még egy hosszú, számítógép mellett töltött  munkanap során is. Ezenkívül akár három számítógépet is kezelhetsz egyszerre egyetlen egérrel, és tartalmat is másolhatsz  közöttük. A Logitech MX Master 3 mind Windowsra, mind MAC-re optimalizált, és fejlett funkciókkal egészül ki, pontos és egyszerű működéssel, a testreszabás lehetőségét is beleértve.

FŐ FUNKCIÓk

 

HARMADIK GENERÁCIÓS LOGITECH MX MASTER 3 EGÉR

A Logitech MX Master egér szinte minden versenyt megnyer. A harmadik generáció csak az előzőhöz, a másodikhoz hasonlítható. Itt ismét meggyőzően nyer az új egér.

Ki
Logitech MX Master 3

ÚJ GÖRGŐ

A teljesen átalakított görgő egy olyan elektromágneses mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a lépésekben történő ugrást vagy a folyamatos görgetést másodpercenként akár 1000 sorral.

Ki
Logitech MX Master 3

A LOGITECH MX MASTER 3 EGY IGAZÁN IDEÁLIS EGÉR

A Logitech MX Master 3 pontosan úgy van kialakítva, hogy maximálisan intuitív felhasználást biztosítson. Az összes gomb könnyen elérhető az ujjaiddal.

Ki
Logitech MX Master 3

A LOGITECH MX MASTER 3 EGÉR NAGYOBB HATÉKONYSÁGOT KÍNÁL

Több számítógép egyidejű zökkenőmentes vezérlése különösen az informatikai szakemberek körében népszerű. A Logitech MX Master 3 egérrel például könnyen átmásolhatsz fájlokat az egyik számítógépről a másikra.

Ki
Logitech MX Master 3

LOGITECH DARKFIELD

A Logitech MX Master 3 egér hihetetlenül pontos Logitech Darkfield lézeres érzékelője gond nélkül lehetővé teszi az üvegen való működtetést is.

Ki
Logitech MX Master 3

Akár 70 NAP

Ez tényleg ütős. A Logitech MX Master 3 egér saját, 500 mAh kapacitású, integrált akkumulátorral rendelkezik, amely akár 70 napig is üzemképes. A töltés ezután nagy sebességgel történik egy modern USB-C csatlakozóval.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
8,4 cm Kész!
Magasság
5,1 cm Kész!
Mélység
12,5 cm Kész!
Tömeg
140 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!
Üzemidő
70 nap Kész!
Maximális hatósugár
10 m Kész!

Szín

Szín
Antracitszürke Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az oldalsó görgőn érezni a kattanásokat, vagy semmi visszajelzés nincs arról, hogy mennyit görgettünk? A 2S-nél nagyon idegesítő, hogy ha pl. tab váltásra használom, hol egy tabot ugrik, hol kettőt, pedig ugyanannyit tekerek rajta. Vagyis nagyjából ugyanannyit, mert nincs semmi fizikai visszacsatolás benne.

Kérdések és válaszok: Logitech MX Master 3 grafit
Kiegészítők: Logitech MX Master 3 grafit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Master 3 Graphite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech MX Master 3 Graphite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 3 Graphite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 3 Graphite.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ