30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Logitech MX Master 3 Mid Grey

Termékkatalógus
Logitech MX Master 3 Mid Grey
4,9 47 értékelés
Egér - vezeték nélküli, lézeres, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, beépített elem, 4000 DPI érzékenység, 7 gombos, két görgős, hyperscroll, lendkerekes görgő, unifying vevőegység a csomag része, mérete 5,1 × 8,43 × 12,49 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,14 kg
Kód:  MG125e2d1 Termékszám:  910-005695 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech MX Master 3 Mid Grey

 
Logitech MX Master 3 MID GREY

Az Egyszerűen tökéletes egér.

Ki
Alza.cz - Logitech

egér több pc kiszolgálására.

A csúcsminőségű Logitech MX Master 3 egeret igényes felhasználók számára tervezték. A zseniálisan ergonomikus forma biztosítja, hogy a csuklód tökéletes kényelmet élvezzen még egy hosszú, számítógép mellett töltött  munkanap során is. Ezenkívül akár három számítógépet is kezelhetsz egyszerre egyetlen egérrel, és tartalmat is másolhatsz  közöttük. Az MX Master 3 mind Windowsra, mind MAC-re optimalizált, és fejlettfunkciókkal egészül ki, pontos és egyszerű működéssel, a testreszabás lehetőségét is beleértve.

FŐ FUNKCIÓk

 

HARMADIK GENERÁCIÓ

A Logitech MX Master egér szinte minden versent megnyer. A harmadik generáció csak az előzőhöz, a másodikhoz hasonlítható. Itt ismét meggyőzően nyer az új egér.

Ki
Logitech MX Master 3

ÚJ GÖRGŐ

A teljesen átalakított görgő egy olyan elektromágneses mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a lépésekben történő ugrást vagy a folyamatos görgetést másodpercenként akár 1000 sorral.

Ki
Logitech MX Master 3

PONT IDEÁLIS

A Logitech MX Master 3 pontosan úgy van kialakítva, hogy maximálisan intuitív felhasználást biztosítson. Az összes gomb könnyen elérhető az ujjaiddal.

Ki
Logitech MX Master 3

NAGYOBB HATÉKONYSÁG

Több számítógép egyidejű zökkenőmentes vezérlése különösen az informatikai szakemberek körében népszerű. Például könnyen átmásolhatsz fájlokat az egyik számítógépről a másikra.

Ki
Logitech MX Master 3

LOGITECH DARKFIELD

A hihetetlenül pontos Logitech Darkfield lézeres érzékelő gond nélkül lehetővé teszi az üvegen való működtetést is.

Ki
Logitech MX Master 3

Akár 70 NAP

Ez tényleg ütős. Az egér saját, 500 mAh kapacitású, integrált akkumulátorral rendelkezik, amely akár 70 napig is üzemképes. A töltés ezután nagy sebességgel történik egy modern USB-C csatlakozóval.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
8,43 cm Kész!
Magasság
5,1 cm Kész!
Mélység
12,49 cm Kész!
Tömeg
140 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech MX Master 3 Mid Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Master 3 Mid Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech MX Master 3 Mid Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 3 Mittelgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 3 Mittelgrau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ