Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

 • Vásárolj bármilyen Logitech terméket legalább 8000 Ft értékben 2023. június 1. és június 30. között. Az Alza.hu oldalon elérhető teljes márkakínálatból választhatsz.

   

   

   

   
  Logitech termékek
 • Regisztráld vásárlásodat a logitechverseny.hu oldalon. A regisztráció során add meg a neved, e-mail címed, és töltsd fel a blokkot/számlát a vásárlás bizonyítékaként.
 • Többszöri vásárlás esetén többször is regisztrálhatsz a nyereményjátékra. Azonban minden dokumentum (nyugta, számla) csak egyszer használható fel.
 • A nyertesek kisorsolására legkésőbb 2023. július 17-ig kerül sor, ezt követően a nyereményjáték szervezője minden nyertessel felveszi a kapcsolatot a regisztrációs lapon megadott e-mail címen.

A Logitech PC-kiegészítők a gamereket és mindenki mást is izgalomba hoznak

A svájci Logitech a számítógépes kiegészítők piacának egyik vezető szereplője. Egerek, billentyűzetek, gamer fejhallgatók, valamint fejlett PC-kormányok és webkamerák. Mindezek megtalálhatók a portfóliójában. És bizony nem olyan eszközökről van szó, amelyeket kizárólag PC-s gamereknek terveztek. Egy függőleges egér vagy egy kiváló minőségű billentyűzet a mindennapi irodai munka során is szolgál.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek: