30 dnů na vrácení Shop roku

Logitech POP Home Switch (Alloy)

Termékkatalógus
Logitech POP Home Switch (Alloy)
Tartozék - 1 gombos, egyetlen érintéssel irányíthatja az okos háztartási eszközöket bármely szobában
Kód:  MH335a2d Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  915-000286 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech POP Home Switch (Alloy)

A

Az otthon irányítása midnenkinek

A logitech eszköze egy okos megoldás a fények és a zene irányítására egy gombnyomással. A POP Extra Home Switch biztosítja, hogy complex profilokat hozzon létre, amelyekkel megváltoztathatja otthona légkörét akár egy pillanat alatt is. Például a Movie Night profil lejjebb veszi a fények intenzitását, bekapcslja a TV készüléket és a házimozi rendszert, ígyhogy önnek csak le kell ülni a fotelbe és élvezni a filmet.

Bővítse okos otthonát

Szerezzen be még egy POP Home Switch eszközt és irányítson még nagyobb számú eszközt otthonában. A kényelmes irányításért, használhatja a Spart POP mobilalkalmazást, amely elérhető iOS-en és Androidon

Könnyű telepíteni és használni

A wireless technológiával és az akkumulátoros üzemeléssel a POP Home Switch-et akárhova teheti. Könnyű bárhova, a falra rögzíteni az eszközt a mellékelt kétoldalú ragasztóval. A telepítés közben az összes kompatibilis és közelben lévő eszközt megkeresi és párosítja magát velük.

A profilok kialakítása

A POP Home három irányítási lehetőséget különböztet meg, amit a mobilalkalmazásban állíthat be. Például egy érintéssel be- vagy akár lekapcsolhatja  a fényeket egy adott intenzitásra és színre. Két érintéssel elkezdhet zenét lejátszani a Sonoson, és nyomva tartva egy specifikus területet irányíthat, példáu a külső fényeket, vagy zárakat.

Széleskörű kompatibilitás

A Logitech POP Home Switch kompatibilis a Phillips HUE, Insteon, LIFX és Lutron okos villanykörtékkel. A zenét a Sonos technológiával streameli. Kompatibilis még a SmartThingsszel, a Belkin WeMo-val, a Lutronnal és az IFTTT okos platformokkal. Széleskörűen válogathat a kiegészítők közül, amikkel irányíthatja az okos otthonát.

 

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech POP Home Switch (Alloy) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech POP Home Switch Alloy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech POP Home Switch Alloy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech POP Home Switch Alloy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech POP Home Switch Alloy.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ