Shop roku 30 dnů na vrácení

Logitech POP Home Switch Starter Pack White

Termékkatalógus
Logitech POP Home Switch Starter Pack White
Készlet - 2x Home Switch White kapcsoló
22 180 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MH335a1 Termékszám:  915-000284 Gyártó honlapja:
Logitech POP Home Switch Starter Pack White 22 180 Ft Felbontott raktáron

Logitech POP Home Switch Starter Pack White

Logitech POP Home Switch Starter Pack White egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A Logitech bemutatja intelligens otthoni megoldásait. A Home Switch POP induló készletben megtalálhatod mindazt, amire szükséged lehet. Irányítsd a zenét, a világítást, válaszd ki vagy hozd létre a saját átfogó profilodat, amellyel egy pillanat alatt megváltoztathatod az otthonod hangulatát. Például az Éjszakai Film Profil elhomályosítja a fényerőt, bekapcsolja a TV-t és a házimozi rendszert, neked csak le kell ülni és élvezi a filmet.

Legfontosabb jellemzők

  • Kezdő készlet intelligens otthoni vezérléshez
  • Irányíts a fény intenzitását vagy a zenelejátszást
  • Hozz létre egyéni profilokat
  • A telefon alkalmazások nélküli használat
  • Különböző tartozékok széles választéka
  • Android és iOS alkalmazások is elérhetők
  • Kompatibilis az intelligens platformokkal, mint például SmartThings, Belking, stb.

Ellenőrizd a háztartási eszközöket!

Kezeld egyszerűen az intelligens otthoni kapcsolókat a Home Switch kapcsolóval. Csak a mellékelt kétoldalas ragasztószalagot használatával rögzítsd a falon, ennyi az egész. Az egyik legfontosabb előnye, hogy te választhatod ki, hogy hová teszed, és ezután bárki kezelheti, nemcsak az, akinek a telefonján fenn van az alkalmazás.

Profilok létrehozása különböző alkalmakra

Hozz létre különböző profilokat! Az eszköz képes megkülönböztetni a gombnyomást, a dupla érintést vagy a tartást. Összesen három profil közül választhatsz, amelyet hozzárendelhetsz az alkalmazáshoz. Például egy kattintással kikapcsolhatod vagy bekapcsolhatod a világítást, megadott intenzitással és színekkel. Duplán érintsd meg a kapcsolót, hogy csökkentsd a fény intenzitását, indítsd el a zenét a Sonoson keresztül, vagy tartsd éppen lenyomva hogy a meghatározott területet irányítsd, például kapcsold le a kinti lámpákat vagy zárd be az ajtót. Az akkumulátorok normál használatban kb. 5 évig működnek, ráadásul minden vezeték nélkül működik.

A csomag tartalma és kompatibilitása

A csomag tartalmaz 2 Home Switch kapcsolót, beleértve az elemeket és pántokat a falra szereléshez, található benne Bridge a párosításhoz és kommunikációhoz tartozékokkal, mint például a kapcsolók, intelligens izzók és hasonlók, valamint egy felhasználói kézikönyv.

 

A Logitech rendszer kompatibilis a Phillips Hue, Insteon, LIFX és Lutron intelligens izzókkal. A zenét a Sonos technológia segítségével közvetíti. Az alkalmazás ingyenes letölthető a Google Play Áruházból és az Apple Appstore-ból. Kompatibilis a SmartThings, a Belkin WeMo, a Lutron és az IFTTT intelligens platformokkal, számos különféle tartozék közül választhatsz az intelligens otthon vezérléséhez.

 

Paraméterek

Összehasonlít

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech POP Home Switch Starter Pack White
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ