Rapture Akvizice ApF HU

Logitech Rally

Termékkatalógus
Logitech Rally
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Webkamera - akár 4K/30 fps, vagy FHD/60 fps, fényegyensúly optimalizálása az arcok kiemelése érdekében (Logitech RightLight), moduláris hangrendszer a közepes és nagy méretű tárgyalótermekhez, 1x hangszóró, 1x mikrofon
908 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  JS046b3 Termékszám:  960-001218 Gyártó honlapja:
Logitech Rally 908 590 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

942 520 Ft
Szett megvásárlása

Logitech Rally

 
logitech rally

konferenciatermekhez HANGOLT RENDSZER

LOGITECH RALLY

webkamera AZ igényes CÉGEK számára.

A Logitech Rally modern stúdió minőségű videofelvételt és lenyűgözően tiszta hangfelvételt készít a zökkenőmentes tárgyalások lebonyolításához. Ez a videokonferencia rendszer kompatibilis a legtöbb üzleti alkalmazással. A Logitech Rally ideális választás a közepes és a nagy méretű tárgyalótermekhez, hiszen kifogástalan hangzást,intelligens kábelvezetést és stílusos megjelenést kínál.

FŐ FUNKCIÓK

 

KAMERA, AMIBŐL SEMMI SEM HIÁNYZIK

Az ultraszéles látómezőnek, a motorizált objektívnek, a RightSight automata érzékelőnek és a Rally kamera forgás/döntés funkciójának köszönhetően bármilyen asztali pozícióban jó láthatóságot nyújt.

VÁLLALATI TANÚSÍTVÁNY

A Logitech MeetUp webkamera hivatalos minősítéssel rendelkezik a Skype for Business és a Teams, illetve a Microsoft Cortana és a Cisco Jabber alkalmazásokhoz. Emellett a legtöbb létező alkalmazást tanúsítvány nélkül is támogatja.

LOGITECH RALLY

EGYEDI HANGZÁS

A konferenciabeszélgetések alkalmával a kiváló hangminőség elengedhetetlen. A Logitech Rally kiemelkedik prémium minőségű hangzásával. Az általa nyújtott hang minden szituációban tiszta, természetes és jól érthető. A Logitech RightSound automatikusan kiegyensúlyozza a dinamikus hangzást és az aktív beszédre fókuszál, ezáltal pedigelnyomja a háttérzajt. Az érzékeny asztali mikrofon gondoskodik minden résztvevő hallgatóságáról. Emellett a hangszóró gazdag és kristálytiszta hangzása kitölti a terem egészét.

LOGITECH RALLY

CSATLAKOZTASD ÉS HASZNÁLD

A videó- és az asztali elosztó pontoknak köszönhetően a Rally kamerán és a számítógépen kívül minden kábel stílusosan rejtve marad. A két elosztópont egyetlenegy CAT6 hálózati kábellel csatlakozik. A hubok mindegyike széles csatlakozási lehetőségeket biztosít a további kiegészítők számára.


Paraméterek

Maximális videófelbontás
4K (4096 × 2160 px) Kész!
Jellemzők
Beépített mikrofon, Távirányító Kész!
Betekintési szög
90 ° Kész!
Szín
Fekete Kész!
Támogatott operációs rendszerek
Windows 11, Windows 10, Mac OS Kész!

Felbontás

Maximális videófelbontás
4K (4096 × 2160 px) Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Beépített mikrofon, Távirányító Kész!
Betekintési szög
90 ° Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek
Windows 11, Windows 10, Mac OS Kész!

Elhelyezés

Rögzítés
Szabadon álló Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Rally Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Rally . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Rally. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Rally. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Rally.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ