Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Logitech Ultimate Ears Megaboom - Lava Red

Termékkatalógus
Logitech Ultimate Ears Megaboom - Lava Red
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - Stereo, 65Hz-20kHz, 90dBA, víz- (IPX7) és ütésálló, NFC, beépített Li-ion akkumulátor akár 20 óra élettartammal
Kód:  MH330e1b Termékszám:  984-000485 Gyártó honlapja:
Logitech Ultimate Ears Megaboom - Lava Red Megszűnt

Logitech Ultimate Ears Megaboom - Lava Red

Hangszóró a buli szerelmeseinek

A 360 fokban sugárzott basszussal a világ minden szegletében bulizhatsz. Akár az esőben táncolsz, egy hegyről baktatsz lefelé, vagy valami őrültséget csinálsz a barátaiddal, a hordozható és tartós UE MAGEBOOM annyira spontán és őrült lesz, amennyire csak akarod.


Zenés őrület az úton

Ha egy olyan hordozható hangszórót keresel, amivel bárhová elmehetsz, akkor a legjobb helyen jársz. Szennyeződés-, víz-, és ütésálló. Az Ultimate Ears Megaboom rendkívül tartós. Ledobtad a hátizsákod a földre benne a hangszóróval? Kint ültél a szabadban és egyszercsak elkezdett esni? Nem gond. Még ha a hangszóró bele is esett a vízbe, semmi baja sem lesz. 1 méter mély vízben akár 30 percig bírja.


Mindennapos kalandokhoz tervezve

Egy hangszóró nem elég? Egyszerre két Ultimate Ears MEGABOOM hangszóróba vihetsz át zenét Bluetooth-on keresztül (hatótávolság max. 30 méter), és egy smart alkalmazáson keresztül, ami ingyenesen letölthető Androidos és iOS  operációs rendszeres telefonokra.


Intuitív működés

Ismerős az az érzés, amikor a tábortűznél ülsz, a buli javában zajlik, majd megszólal a telefonod, amit muszáj felvenned? Semmi gond! A beépített körsugárzó mikrofonnak köszönhetően, mindent kristálytisztán fogsz hallani.


A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Ultimate Ears Megaboom - Lava Red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Lava Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Lava Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Lava Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Lava Red.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ