Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White

Termékkatalógus
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White
Bluetooth hangszóró - Stereo, 65Hz-20kHz, 90dBA, víz- (IPX7) és ütésálló, NFC, beépített Li-ion akkumulátorral, aminek élettartama akár 20 óra és kapacitása 3600 mAh
Kód:  MH330e1e Termékszám:  984-000736 Gyártó honlapja:
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White Megszűnt

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White


le
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM
 

Ellenálló vezeték nélküli hangszóró

Egy ellenálló vezeték nélküli hangszórót keresel, amit akár a víz alá is magaddal vihetsz? Akkor minden bizonnyal elnyeri a tetszésedet a Logitech Ultimate Ears MEGABOOM hangszóró is, amely ellenálló konstrukcióval rendelkezik. Minden partit beindít, valamint szexi tervezést és 360° -os hangzást kínál a tökéletes élményért. Ne fogd vissza magad, és hallgasd a kedvenc zeneszámaidat bárhol!



Buli a víznél

Függetlenül attól, hogy esik az eső, vagy süt a nap, a Megaboom nem áll meg. Vidd magaddal a hegyekbe, vagy akár raftingolni. És ha beleesne a vízbe, nem történik semmi baj, ugyanis akár fél órát is kibír egy méterrel a vízszint alatt! A zenét a hatékony Bluetooth technológia segítségével streameli, amely akár 30 méteres hatótávolsággal is rendelkezik. Elég csak letölteni a szükséges alkalmazást az iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező eszközödre, és már hallgathatod is a zenét. 

le
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM
 


le
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM
 

Telefonhívásokhoz is alkalmas

A Logitech Ultimate Ears Megaboom Bluetooth hangszóróval nem csak zenét hallgathatsz, de telefonálhatsz is. A móka javában zajlik, és megcsörren a telefon? Nem probléma, hála a beépített körsugárzó mikrofonnak könnyedén kezelheted a hívást, és akár másokkal is megoszthatod.



Legfontosabb jellemzők

  • Víz és porálló vezeték nélküli hangszóró
  • Tökéletes zenehallgatáshoz víz mellett, a hegyekben, stb
  • Akár 30 percet is kibír egy méterrel a víz felszíne alatt
  • 360° hangzás - Így mindenki élvezheti a zenét
  • Kattints duplán, és a dal automatikusan átkapcsol
  • Friss design egészíti ki a tökéletes hangulatot
 

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ