A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Velikonoce HU

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue

Termékkatalógus
Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue
Bluetooth hangszóró - por- és vízálló (IPX7), beépített Li-ion akkumulátor akár 10 órás készenléti idővel
Kód:  MH330c2a2 Termékszám:  984-000852 Gyártó honlapja:
Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue Megszűnt

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue

Vezeték nélküli, jó minőségű hangélményre vágysz? Ha igen, ez a hangszóró minden bizonnyal elnyeri tetszésedet. Bármely Bluetooth támogatású eszközzel kompatibilis, amelynek hatótávolsága akár a 33 métert is elérheti, így kedvenc zenéidet bármikor, bárhova magaddal viheted. Sőt, mi több: a termék por- és vízálló, 1 méteres vízmélységben fél órán keresztül is bírja. A modern design és a hagyományos gombok pedig egyszerű kezelhetőséget ígérnek.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli hangszóró akár 33 méter hatótávolsággal
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Por- és vízálló
  • Akár 10 órás akkumulátor kapacitás
  • Egyszerű működés és eredeti design
  • Szín: kék

Egyedi hangzás és játékidő

A vízálló kialakításnak köszönhetően hangszóródat nyugodt lelkiismerettel viheted magaddal a zuhanyzóba, a medencéhez, vagy akár a vízpartra.
A termék a különleges design mellett térhatású (360°) hangzást és egyedülálló zenei élményt ígér. Az erős akkumulátornak hála akár 10 órán keresztül is átengedheted magad a kedvenc zenéid nyújtotta élvezetnek. A hosszan tartó zenehallgatásért cserébe pedig mindössze 2,8 óránként van szükség az akkumulátor feltöltésére.

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Subzero Blue.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ