A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Logitech Headset H820e Mono

Termékkatalógus
Logitech Headset H820e Mono
Fejhallgató - vezeték nélküli, LED-es hívásjelző, némító gomb, DSP, akár 10 órás akkumulátor üzemidő, dokkoló állomáson keresztül tölthető, USB csatlakozó
Kód:  JL288c7 Termékszám:  981-000512 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Headset H820e Mono

Ideális a vállalati kommunikációhoz

Hihetetlenül könnyű, tartós és tetszetős vezeték nélküli fejhallgató érzékeny mikrofonnal az üzleti telefonhívások és konferencia-beszélgetések lebonyolításához. A H820e fejhallgatót olyan piacvezető konferencia-alkalmazásokkal történő használatra minősítették, mint a Skype for Business, a Microsoft Lync, a Cisco vagy a UC-platform.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Jelző kis mennyiség

Némítást jelző fény

Modern technológia

Számíthatsz rá stratégiai játékok, zenehallgatás vagy hangfelvétel közben is. A DPS digitális jelfeldolgozó technológia és a DECT rendszerű vezeték nélküli kapcsolat kivételes vezeték nélküli elérést biztosít, és nem zavarja az iroda egyéb Wifi kapcsolatait. A párnázott műbőr fejpánt és a cserélhető műbőr fülpárnák hosszan tartó kényelmet és tartósságot biztosítanak.


Kimagasló akkumulátor-élettartam

A mikrofon fel- és lehajtható, valamint jobb- és baloldalra is hajlítható. A zaj és visszhangszűrő technológia élénk, zavartalan hívást garantál. A bejövő hívásokat a mikrofon végén található LED fény jelzi. A mikrofont hangerő- és piros LED fényjelzésű némító gombbal is ellátták.

Az akkumulátor akár 10 órás üzemidőt is képes produkálni. A töltés dokkoló állomáson keresztül történik, miután megtörtént az automatikus párosítás. A termék USB csatlakozón keresztül a számítógéphez csatlakoztatható.

dokkolóalap

Dokkoló egység

 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Headset H820e Mono Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Headset Mono H820e. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Wireless Headset Mono H820e. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Headset Mono H820e. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Headset Mono H820e.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ