A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Lowa Innox Evo GTX LO fekete/szürke

Termékkatalógus
Lowa Innox Evo GTX LO fekete/szürke
5 1 értékelés
Trekking cipő - Férfi, közepesen nehéz terep és szabadidős, Goretex  membrán, felsőrész anyaga: hasított bőr és textil, cipő tömege: 350 g
Kód:  SPTlowa0097nad Termékszám:  SPTlowa0097nad
Lowa Innox Evo GTX LO fekete/szürke Megszűnt

Lowa Innox Evo GTX LO fekete/szürke

Lowa Innox Evo GTX LO outdoor cipő

A Lowa Innox Evo GTX LO outdoor cipő könnyű és közepes terepen történő túrákhoz és a természetben folytatott sétákhoz készült. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően maximális kényelmet nyújt a lábnak minden körülmények között. Nem gátolja ebben sem a víz, sem az eső, sem a változékony időjárás. 

Lowa Innox Evo GTX LO

A Lowa Innox Evo GTX szárazon tartja a lábat

A Lowa Innox Evo GTX LO cipő felső része velúr bőrből készül, olyan anyaggal kombinálva, amely biztosítja a gyors nedvességelvezetést. Ezen felül vízálló Gore-Tex membránnal is rendelkezik, amely szárazon tartja a lábat, megvédi az erős széltől és garantálja a kiválólégáteresztést.

Lowa Innox Evo GTX LO

Tökéletes támogatás egyenetlen terepen

Az innovatív, torziós stabilizátorral ellátott Monowrap kialakítás tökéletesen támogatja a lábakat egyenetlen terepen, ugyanakkor kényelmes hajlítási rugalmasságot kínál. A DynaPU középtalp poliuretán habból készül, és tökéletes párnázást kínál.

Lowa Innox Evo GTX LO

A Lowa Innox Evo GTX cipőben nem fogsz megcsúszni

A Lowa Innox Evo GTX outdoor cipő stabil Lowa Rubber Outsole gumitalppal rendelkezikamely biztos járást és kiváló tapadást tesz lehetővé bármilyen felületen, még csúszósakon is. A cipő kiválóan elnyeli az ütéseket is, ami segít a teljes kényelem elérésében járás közben.

Lowa Innox Evo GTX LO

A Lowa Innox Evo GTX outdoor cipő nem fog csalódást okozni

A klasszikus fűzős megoldásnak köszönhetően tökéletesen rögzítheted a lábadat a cipőben. A Lowa Innox Evo GTX LO olyan outdoor cipő, amely sem könnyebb, sem nehezebb terepen nem okoz csalódást, így minden túrát vagy gyaloglást teljes mértékben élvezhetsz.

Lowa Innox Evo GTX LO

A Lowa Innox Evo GTX outdoor cipő főbb jellemzői

  • Férfi outdoor cipő
  • Alkalmas könnyű és közepes terepre
  • A felső rész velúr bőrből és szövetből készül
  • A Gore-Tex vízálló membrán szárazon tartja a lábakat
  • Monowrap szerkezet torziós stabilizátorral a tökéletes támogatáshoz
  • A DynaPU középtalp biztosítja a tökéletes párnázást
  • A Lowa talp biztos járófelületet garantál
  • A Lowa Innox Evo GTX LO cipőfűzővel rögzíthető
  • Szín: szürke-fekete
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lowa Innox Evo GTX LO fekete/szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowa Innox Evo GTX LO černá/šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lowa Innox Evo GTX LO čierne/sivé.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ