30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Lowenthal késkészlet

Termékkatalógus
Lowenthal késkészlet
4,7 7 értékelés
Késkészlet - antibakteriális, színes
Kód:  LTMS216 Termékszám:  8715986703785

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lowenthal késkészlet

A Lowenthal márkájú, antibakteriális, praktikus, négy darabból álló konyhai késkészlet egy háztartásból sem hiányozhat. A kések nagy előnye, hogy a pengék antibakteriális réteggel vannak bevonva, ami egészségesebbé teszi az élelmiszereket, és gond nélkül vágják el a különböző alapanyagokat, mint például a húst, a halat, a sajtokat vagy a süteményeket. Nem változtatja meg az ételek ízét és nem érzünk fémes szagot sem. Szeleteléskor az élelmiszer nem tapad a penge felületére. A kések hosszú ideig éltartóak. Könnyű tisztítani és gondozni azokat. Ne használjon súroló tisztítószereket a tapadásmentes felület tisztításához. A kések nem alkalmasak mosogatógépben való tisztítáőshoz. 

A fő előnyök 

  • antibakteriális tapadásmentes bevonattal 
  • kiváló minőségű rozsdamentes acélból 
  • ergonómikusan kialakított nyél 
  • könnyen tisztítható 
  • jó kezelhetőség 
  • mindig éles 

A szilárd polipropilénből készült, ergonomikus kialakítású csúszásgátló fogantyúk precízen a kézre illeszkednek. A kések kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készültek. A fényes és színes kések egyben szép díszei is a konyhának. Kényeztesse magát minőségi konyhai felszereléssel, és használhatja azokat a mindennapi főzés során. 

A készlet tartalma: 

  • szakácskés 
  • kenyérszeletelő kés  
  • univerzális kés
  • szeletelő kés 
 

Paraméterek

Darabszám a készletben
4 db Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
4 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lowenthal késkészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM Lowenthal Set nožů s antibakteriální úpravou barevné. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lowenthal Set nožov s antibakteriálnou úpravou farebný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM Messersets. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM Messersets.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ