A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Lowepro Photo Sport 300 AW II fekete

Termékkatalógus
Lowepro Photo Sport 300 AW II fekete
4,3 7 értékelés
Fotós hátizsák - esőáló, camel bag huzat, kulacstartó, derékheveder és notebook/tablet rekesz, 9 - 11", egykamrás, belső méretek: 22,3cm × 21cm × 9cm,
Kód:  LW618i1a Termékszám:  E61PLW36890

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lowepro Photo Sport 300 AW II fekete

Kombinálnia kell fényképészetet a túrázással? Ebben az esetben biztosan hasznára lesz a minőségi, kamera rekeszes Lowepro Photo 300 AW II hátizsák gyönyörű sportos design-nal. A hátizsák belső oldala kizárólag könnyű és strapabíró anyagokból készült, amely megvédi felszerelését a kedvezőtlen időjárási körülményektőé. A tökéletesen átgondolt és párnázott, oldalsó nyitású és belső, tépőzárral ellátott elválasztós kamera rekesz védi a fényképezőgépet az ütésekkel és a sérülésekkel szemben. A rázkódás elleni védelmet fokozhatja a kompressziós pántok behúzásával.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Fényképezőgépe mindig kéznél lesz
  • Tökéletesen védi a készüléket a kedvezőtlen időjárással szemben
  • Gyönyörű sportos design
  • A belevarrott esőköpeny az extrém körülmények között is védelmet nyújt
  • Elég tárhely a személyes tárgyakra
  • Tér a dokumentumok vagy (legfeljebb 10"-es) tablet tárolására

Számos praktikus zseb és trükkös rész

A hátizsák természetesen elég helyet nyújt a személyes tárgyak számára is, amelyeket a kamera rekesz fölé és alá is tehet. A hátizsák hátoldala egy különálló cipzáras kamrát tartalmaz, ahova víztartályt, dokumentumokat vagy tabletet tehet. A hátizsák egy belevarrott All Weather Cover esőkabáttal is rendelkezik, amely az extrém időjárási körülmények között is véd. A Lowepro Photo 300 AW II hátizsák továbbá a következőket nyújtja:

  • Nagy belső zsebet a személyes tárgyakra a hátizsák elülső oldalán
  • Oldalsó hálós zsebet üvegekre és más kellékekre
  • Szilárd, ergonomikusan formázott hátrészt
  • Ergonomikus derékhevedert két cipzáras zsebbel

A vállpántokat könnyedén beállíthatja, ráadásul állítható mellhevederrel is felszerelték őket, amelyeken karabinereket és biztonsági sípot talál. A négy kompressziós pánttal beállíthatja a hátizsák rögzítésének erősségét a derékhevederhez és vállpántokhoz. Nem hiányzik a két behúzó zsinór sem, amelyekkel a fő kamra mélységét állíthatja be. A kompressziós hurkok a túrabotok rögzítésére szolgálnak. 

Kiegészítő információk:

Külső méretek:
27 × 24 × 56 cm 

Kamera rekesz méretei:
21 × 9 × 22,3 cm

Tömeg:
1,48 kg
 
Kapacitás:
CSC vagy DSLR objektívvel, további 1–2 objektív, vaku, kellékek, víztartály vagy tablet (10"-ig), állvány, sportfelszerelés, személyes tárgyak

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Külső magasság
56 cm Kész!
Külső mélység
24 cm Kész!
Külső szélesség
27 cm Kész!
Tömeg
1,48 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Külső méretek

Külső magasság
56 cm Kész!
Külső mélység
24 cm Kész!
Külső szélesség
27 cm Kész!
Tömeg
1,48 kg Kész!

Belső méretek

Belső magasság
22,3 cm Kész!
Belső szélesség
21 cm Kész!
Belső mélység
9 cm Kész!

Rekeszek száma

Rekeszek száma
Egykamrás Kész!

Tulajdonságok

Zsebek száma
5 × Kész!
Hasznos tulajdonságok
Esőáló, Camel Bag huzat, Kulacstartó, Derékheveder, Notebook/tablet rekesz Kész!
Laptop/táblagép átmérője
9 - 11" Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlet! A kérdésem az lenne, hogy a belső mélységet hogyan kellene értelmezni? A paramétereknél 90 mm szerepel (a gyári honlapon is, tehát helyes az érték). Viszont a táska mélysége a gyakorlatban a belerakott gép magasságát jelenti. Ugyanakkor olyan DSLR, ami 9 centi magas? Hááát... Egy full frame-es gép ez alapján bele sem férne, viszont biztos, hogy belefér, különben értelmetlen lenne ilyen táskát gyártani... Nem lehetne esetleg lemérni, hogy fixen mekkora ez az érték? Szeretném kérdezni továbbá, hogy a fotós rekesz eltávolítható-e, illetve hogy mennyire kemény/flexibilis a fotós részt és a "személyes" részt elválasztó panel. Előre is köszönöm! sx

Kérdések és válaszok: Lowepro Photo Sport 300 AW II fekete
Kiegészítők: Lowepro Photo Sport 300 AW II fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowepro Photo Sport 300 AW II černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lowepro Photo Sport 300 AW II čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lowepro Photo Sport 300 AW II schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lowepro Photo Sport 300 AW II schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ