Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LTLM késkészlet kerámia felülettel

Termékkatalógus
LTLM késkészlet kerámia felülettel
4,0 14 értékelés
Késkészlet - 2 antibakteriális kés + hámozó
Kód:  LTMS218 Termékszám:  8715986703846

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LTLM késkészlet kerámia felülettel

A Lowenthal márkájú, praktikus, három darabból álló konyhai készlet élezővel egy háztartásból sem hiányozhat. A kések kerámia felületűek, a pengék kopásállóbbak és igazán éltartóak. Nem változtatja meg az ételek ízét és nem érzünk fémes szagot sem. Szeleteléskor az élelmiszer nem tapad a penge felületére. 

A kés további előnye, hogy a pengék antibakteriális réteggel vannak bevonva, ami egészségesebbé teszi az élelmiszereket, így azok gond nélkül vágják el a különböző alapanyagokat, mint például a húst, a halat, a sajtokat vagy a süteményeket. A készletben egy univerzális és egy szakácskés található, illetve egy praktikus hámozó, amely kerámia réteggel van bevonva, alkalmas zöldségek és gyümölcsök hámozására. A pengék nagyon élesek, így alkalmasak minden főzési tevékenységre, például filézéshez is. 

Legfontosabb jellemzői 

  • antibakteriális tapadásmentes bevonattal 
  • kiváló minőségű rozsdamentes acélból 
  • ergonómikusan kialakított nyél 
  • könnyen tisztítható 
  • jó kezelhetőség 
  • mindig éles 

Első osztályú rozsdamentes acélból 

Az ergonómikus kialakítású, tömör műanyag nyél pontosan a kezébe illeszkedik. A kések kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készültek. Ne használjon súroló tisztítószereket a tapadásmentes felület tisztításához. A kések nem alkalmasak mosogatógépben való tisztításhoz. Kényeztesse magát minőségi konyhai felszereléssel, és használhatja azokat a mindennapi főzés során. A főzés azonnal játékká válik. 

A készlet tartalma: 

  • szakácskés, 22 cm (11 cm-es él)
  • univerzális kés, 22 cm (11 cm-es él)
  • hámozó 13 cm (penge 4 cm)
 

Paraméterek

Darabszám a készletben
3 db Kész!
Tartozékok
Hámozó Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
3 db Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Hámozó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LTLM késkészlet kerámia felülettel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM Set nožů a škrabka s keramickým povrchem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LTLM Set nožov a škrabka s keramickým povrchom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTML Messer-Set und Schäler mit einer Keramikoberfläche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTML Messer-Set und Schäler mit einer Keramikoberfläche.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ