Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Lucaffe POD EXQUISIT 7 g 50 adag

Termékkatalógus
Lucaffe POD EXQUISIT 7 g 50 adag
Kávékapszula
Kód:  PZ1120a Termékszám:  V1475

Lucaffe POD EXQUISIT 7 g 50 adag

Az igazi ínyencek és különleges alkalmakkor kávékapszulákkal LUCAFFE POD EXQUISIT. Tato luxusní káva si vás získá netradiční chutí po kakau, suché slámě a čokoládě.Kávé létrehoz egy tökéletesen sűrű, krémes csokoládé mousse, amely teljesen ad. A finom illat vonal mindegyik csésze kávét, és ideális egy pihentető ülősarokkal. Inni ezt a kávé reggel megadja az ízét az élet. Ízletes ital formájában eszpresszó kezdődik, majd a nap, a finom íze mindig élvezni!

Csomagolás kapszula

Nagy ökológiai csomagolás papír kapszula tartalmazza a pontos összeget a kávé mindig adagra biológiailag lebontható és viselkedik, mint egy szűrőpapíron zsír, baktériumok és más maradék. A kapszulákat külön vannak csomagolva védőgázas, azok tartalmát így aromája megkezdéséig. 

csomag tartalma
50 adag 7 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lucaffe POD EXQUISIT 7 g 50 adag
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lucaffé POD EXQUISIT 50 porcí 7g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lucaffé POD EXQUISIT 50 porcií 7g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lucaffe POD EXQUISIT 50 Portionen 7 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lucaffe POD EXQUISIT 50 Portionen 7 g.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ