A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Legdrágább JABRA videókamera tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Az oldalon az alábbi JABRA videókamera tartozékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább JABRA videókamera tartozékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább JABRA videókamera tartozékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább JABRA videókamera tartozékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Jabra Panacast HUB, amelynek az ára bruttó 61 990 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
3 termék
5,0
Jabra Panacast HUB
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, RJ-45 és USB-C, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, szabványok USB 3.2 Gen 1, méretek 1,2 × 9,5 × × 5,1 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,2 × 5,1 cm (H×Mé), méretek 1,2 × 9,5 cm (H×Sz), fekete kivitel
61 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: JQ449e
5,0
Jabra Panacast Table Stand
Kamera kiegészítő - Jabra PanaCast fényképezőgéphez, teleszkópos állvány, 15,2-31,7 cm, hordozható
25 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ449c
Jabra Panacast USB Cable
Adatkábel - Jabra PanaCast kamera számítógéphez való csatlakoztatásához, kábel hossza: 1,8 m
8 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: JQ449d
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó videókamera tartozékok JABRA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább videókamera tartozékok JABRA
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ