A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Legdrágább premiumCord VGA D-Sub kábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(1)
Audio
(1)
Videó
(2)
Az oldalon az alábbi premiumCord VGA D-Sub kábelek kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább premiumCord VGA D-Sub kábelek felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább premiumCord VGA D-Sub kábelek kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább premiumCord VGA D-Sub kábelek kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű PremiumCord Átalakító USB-C male to VGA female, behúzható kábel + kulcstartó, amelynek az ára bruttó 9 090 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
2 termék
PremiumCord Átalakító USB-C male to VGA female, behúzható kábel + kulcstartó
Átalakító USB-C >>> D-Sub DE-15 (VGA) - csatlakozókábel, behúzható, egyenes végződés
8 360 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NK268a7
5,0
PremiumCord VGA 15 male to 5x BNC - 2m
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× D-Sub DE-15 (VGA) Akár 2048×1536 pixel átviteli sebességgel + 1× BNC, egyenes végződés
3 910 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i90x

Legdrágább premiumCord VGA D-Sub kábelek

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó VGA D-Sub kábelek PremiumCord Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább VGA D-Sub kábelek PremiumCord
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ