Doručení zdarma Alzaboxy

Legdrágább SEGA xbox One játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
Xbox Series X
(14)
Xbox One
(13)
Műfaj
Akció
(4)
RPG
(5)
Stratégiai
(4)
Szimulátor
(1)
Kaland
(1)
Szöveg
CS
(1)
EN
(14)
DE
(11)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
EN
(14)
DE
(7)
ES
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi SEGA xbox One játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább SEGA xbox One játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább SEGA xbox One játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább SEGA xbox One játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox, amelynek az ára bruttó 29 390 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
14 termék
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
Előrendelési ár
29 390 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: XBSE0486
Sonic X Shadow Generations - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0481
Like a Dragon: Infinite Wealth - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
24 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: XBSE0457
Unicorn Overlord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0459
Persona 3 Reload - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0458
Persona 5 Tactica - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utazik, amelynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A Legionnaires nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, mígnem megjelenik egy titokzatos légiós.
19 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0390
Sonic Superstars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek
18 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0397
5,0
Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a sorozat történetei a helyszínen, egy vadonatúj hadszíntéren elevenednek meg, és új, hiteles taktikákat, szövetségeket és számos el nem mondott történetet mutat be a II. világháborúból. A Földközi-tenger egy sokszínű színtér: Olaszország szélfútta hegyi hágóitól a zord észak-afrikai sivatagokig és a tengerparti tájakig.
16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0348
5,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
12 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0344
4,0
Sonic Colours: Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0054se
Two Point Campus: Enrolment Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
9 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0069
5,0
Team Sonic Racing - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az arcade és az autóversenyzős játékok legjobb funkcióit. Mérjétek össze képességeiteket barátaiddal az intenzív versenyeken, vagy működjetek együtt csapatként, és osszátok meg a power-up-okat és a sebességi bónuszokat. Válaszd ki saját versenystílusodat. Válassz a 3 különböző karakter közül és nyisd meg a fejlesztéseket, amelyek a leginkább megfelelnek a versenystílusodnak.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO504
5,0
Endless Dungeon: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Roguelike játék, amelyben minden erőre szükséged lesz, hogy kijuss az isten háta mögötti űrállomásról.
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0070
3,0
Sonic Forces - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Irányíthatod a Modern vagy a klasszikus Sonicot, vagy létrehozhatsz egy hőst, hogy harcolj az új ellenségek ellen.
7 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO415

Legdrágább SEGA xbox One játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One játékok SEGA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One játékok SEGA
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ